Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Ο Θεός...έβαλε το χέρι του !!!

Ανεύθυνη Δημοτική αρχή παραλίγο να στείλει μικρά παιδιά στο νοσοκομείο (στην καλύτερη περίπτωση) !!!

ΣΟΚ στο 1ο & 2ο Γυμνάσιο Βαθέος!


Ευτυχώς σήμερα ο Θεός φύλαξε και δεν είχαμε άσχημη κατάληξη μετά το απρόσμενο γεγονός της κατάρρευσης πέργκολας στο 1ο και 2ο Γυμνάσιο Βαθέος χωρίς συγκεκριμένο λόγο, αφού δεν φυσούσε και ιδιαίτερα δυνατά!
Την ώρα που (ευτυχώς) τα παιδιά σήμερα το πρωί (2-3-2010), βρισκόντουσαν στις αίθουσες και κάνανε το μάθημά τους, ξαφνικά η πέργκολα που βρίσκεται μπροστά από το κυλικείο του σχολείου, κατέρρευσε χωρίς ευτυχώς να προκαλέσει ούτε τραυματισμό στον επιστάτη ή στην υπάλληλο του κυλικείου!
Καταλαβαίνετε πως αν υπήρχε διάλειμμα των μαθητών εκείνη την ώρα και ψώνιζαν, τα αποτελέσματα ίσως να ήταν και τραγικά!!!
Όπως φαίνεται ξεκάθαρα και στις φωτογραφίες η αμέλεια για πάρα πολλά χρόνια τις δημοτικής αρχής να συντηρεί μια από τις εγκαταστάσεις του σχολείου παραλίγο να αποβεί μοιραία.
Ξύλα σάπια, βίδες και πρόκες σκουριασμένες και φανερά αλλοιωμένες σε συνδυασμό και με το μεγάλο τους βάρος, έφεραν αυτό το αποτέλεσμα!
Το γεγονός το μάθαμε τυχαία και αμέσως σπεύσαμε στο σημείο όταν μας ενημέρωσε μαθητής που έμεινε (όπως και άλλα παιδιά) εμβρόντητος στο θέαμα αυτό.
Εξηγήσεις γι' αυτό το γεγονός ακόμα δεν έχει δώσει επίσημα ο Δήμος Βαθέος ή και η Διεύθυνση του σχολείου, ενώ περιμένουμε και την αντίδραση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων!
Κρίνουμε ότι το θέμα είναι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ, και η δημοτική αρχή θα πρέπει να εξηγήσει τι συμβαίνει με την συντήρηση και των άλλων σχολείων!





Δεν υπάρχουν σχόλια: