Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τούρκοι Ανώτατοι Αξιωματικοί της Τουρκικής Αστυνομίας (εν κρυπτώ) στη Σάμο σουλατσάριζαν στο Κέντρο Λαθρομεταναστών!!!


ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τούρκοι Ανώτατοι Αξιωματικοί της Τουρκικής Αστυνομίας (εν κρυπτώ) στη Σάμο σουλατσάριζαν στο Κέντρο Λαθρομεταναστών!!!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ "ΣΑΜΙΑΚΗΣ ΓΝΩΜΗΣ"
Αυτό και αν είναι ανήκουστο που έγινε την Δευτέρα στη Σάμο!
Πριν από λίγες ημέρες, 15 ανώτατοι αξιωματικοί της Τουρκικής Αστυνομίας, φιλοξενήθηκαν σε μεγάλο κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας του νησιού, καλεσμένοι (σύμφωνα πάντα με πληροφορίες) μιας Μ.Κ.Ο που έχει την έδρα της στην Αθήνα και σε συνεργασία με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τους περιέφεραν σε κάποια μέρη του νησιού για σκοπούς που ακόμα κανείς δεν μπορεί να ξέρει!!!
Οι Τούρκοι αξιωματούχοι, είχαν κοινή συνάντηση την Δευτέρα 9 Μαΐου το μεσημέρι, με αξιωματικούς κλιμακίου του Υπουργείου, αστυνομικούς της αστυνομικής διεύθυνσης Σάμου αλλά και κάποιους άλλους παράγοντες των σωμάτων ασφαλείας του νησιού!
Μέσα στην όλη "συνεργασία" που υπήρχε, περιλαμβανόταν και επιθεώρηση από τους Τούρκους του Κέντρου Λαθρομεταναστών, όπου εκεί δεν ξέρουμε για ποιους λόγους οι Τούρκοι έμαθαν όλες τις λεπτομέρειες της λειτουργίας του κέντρου!!!
Το μεγάλο θέμα που υπάρχει σε αυτή την μυστική συνάντηση είναι ποιοι ήταν οι λόγοι που κρατήθηκε μυστική και γιατί κανείς δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει τους πολίτες του νησιού (και όχι μόνο) τι είδους συνεργασία είναι αυτή;
Δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση για την επίσκεψη ούτε από το Υπουργείο, ούτε από την Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου, ούτε από τον Βουλευτή, ούτε και από την φυσική ηγεσία της τοπικής αυτοδιοίκησης του νησιού!!!
Ένα άλλο επίσης ερώτημα είναι αν αυτή η επιθεώρηση των Τούρκων αξιωματούχων έχει να κάνει με το ενδιαφέρον τους για τις συνθήκες κράτησης των λαθρομεταναστών που έρχονται από τα Τουρκικά παράλια λόγω της χαλαρής τους φύλαξης!
Για να κάνουμε και λίγη σάτιρα...το ερώτημα αυτό.
Και για να σοβαρευτούμε, φαίνεται πως κάποιοι παίζουν περίεργα παιχνίδια πίσω από την πλάτη του Σαμιακού λαού και εν αγνοία του μεθοδεύουν καταστάσεις που θα είναι τετελεσμένες μετατρέποντας το νησί, από ένα τουριστικό θέρετρο σε μια τεράστια αποθήκη ψυχών!!!
Μεθοδεύουν (αυτή η κυβέρνηση του μνημονίου) μια κατάσταση, μη αναστρέψιμη, γεμίζοντας αυτό το Κέντρο και μάλιστα έχοντας στη σκέψη τους την επαναλειτουργία ακόμα και εγκαταλειμμένων στρατοπέδων, σε διάφορες περιοχές του νησιού, για να τους χωρέσουν όλους!!!
Εδώ θα πρέπει να υπάρξει ξεκάθαρη τοποθέτηση του κυβερνητικού Βουλευτή της Σάμου κ. Πυθαγόρα Βαρδίκου γιατί όλα αυτά που γίνονται τον τελευταίο καιρό με το Κέντρο, γίνονται εν κρυπτώ!
Μην ξεχνάμε πως στη Σάμο πριν από λίγο καιρό είχε έρθει 2 φορές η ειδική σύμβουλος (και τοπ μόντελ) του κ. Βούγια κα Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, με ιδιαίτερη ευαισθησία στα δικαιώματα των λαθραίων μεταναστών στη χώρα μας και στο νησί μας!
Μήπως είχε προετοιμάσει το έδαφος;
Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτό το Κέντρο Λαθρομεταναστών ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ δεν εξυπηρετεί συγκεκριμένα πολιτικά συμφέροντα του νησιού!
"Είναι πολλά τα λεφτά...Άρη"
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ "ΣΑΜΙΑΚΗΣ ΓΝΩΜΗΣ"
Αυτό και αν είναι ανήκουστο που έγινε την Δευτέρα στη Σάμο!
Πριν από λίγες ημέρες, 15 ανώτατοι αξιωματικοί της Τουρκικής Αστυνομίας, φιλοξενήθηκαν σε μεγάλο κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας του νησιού, καλεσμένοι (σύμφωνα πάντα με πληροφορίες) μιας Μ.Κ.Ο που έχει την έδρα της στην Αθήνα και
σε συνεργασία με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τους περιέφεραν σε κάποια μέρη του νησιού για σκοπούς που ακόμα κανείς δεν μπορεί να ξέρει!!!
Οι Τούρκοι αξιωματούχοι, είχαν κοινή συνάντηση την Δευτέρα 9 Μαΐου το μεσημέρι, με αξιωματικούς κλιμακίου του Υπουργείου, αστυνομικούς της αστυνομικής διεύθυνσης Σάμου αλλά και κάποιους άλλους παράγοντες των σωμάτων ασφαλείας του νησιού!
Μέσα στην όλη "συνεργασία" που υπήρχε, περιλαμβανόταν και επιθεώρηση από τους Τούρκους του Κέντρου Λαθρομεταναστών, όπου εκεί δεν ξέρουμε για ποιους λόγους οι Τούρκοι έμαθαν όλες τις λεπτομέρειες της λειτουργίας του κέντρου!!!
Το μεγάλο θέμα που υπάρχει σε αυτή την μυστική συνάντηση είναι ποιοι ήταν οι λόγοι που κρατήθηκε μυστική και γιατί κανείς δεν μπήκε στον κόπο να ενημερώσει τους πολίτες του νησιού (και όχι μόνο) τι είδους συνεργασία είναι αυτή;
Δεν υπήρξε καμία ανακοίνωση για την επίσκεψη ούτε από το Υπουργείο, ούτε από την Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου, ούτε από τον Βουλευτή, ούτε και από την φυσική ηγεσία της τοπικής αυτοδιοίκησης του νησιού!!!

Ένα άλλο επίσης ερώτημα είναι αν αυτή η επιθεώρηση των Τούρκωναξιωματούχων έχει να κάνει με το ενδιαφέρον τους για τις συνθήκες κράτησης των λαθρομεταναστών που έρχονται από τα Τουρκικά παράλια λόγω της χαλαρής τους φύλαξης!
Για να κάνουμε και λίγη σάτιρα...το ερώτημα αυτό.

Και για να σοβαρευτούμε, φαίνεται πως κάποιοι παίζουν περίεργα παιχνίδια πίσω από την πλάτη του Σαμιακού λαού και εν αγνοία του μεθοδεύουν καταστάσεις που θα είναι τετελεσμένες μετατρέποντας το νησί, από ένα τουριστικό θέρετρο σε μια τεράστια αποθήκη ψυχών!!!
Μεθοδεύουν (αυτή η κυβέρνηση του μνημονίου) μια κατάσταση, μη αναστρέψιμη, γεμίζοντας αυτό το Κέντρο και μάλιστα έχοντας στη σκέψη τους την επαναλειτουργία ακόμα και εγκαταλειμμένων στρατοπέδων, σε διάφορες περιοχές του νησιού, για να τους χωρέσουν όλους!!!
Εδώ θα πρέπει να υπάρξει ξεκάθαρη τοποθέτηση του κυβερνητικού Βουλευτή της Σάμου κ. Πυθαγόρα Βαρδίκου γιατί όλα αυτά που γίνονται τον τελευταίο καιρό με το Κέντρογίνονται εν κρυπτώ!
Μην ξεχνάμε πως στη Σάμο πριν από λίγο καιρό είχε έρθει 2 φορές η ειδική σύμβουλος (και τοπ μόντελ) του κ. Βούγια κα Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, με ιδιαίτερη ευαισθησία στα δικαιώματα των λαθραίων μεταναστών στη χώρα μας και στο νησί μας!
Μήπως είχε προετοιμάσει το έδαφος;

Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτό το Κέντρο Λαθρομεταναστών ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ δεν εξυπηρετεί συγκεκριμένα πολιτικά συμφέροντα του νησιού!

"Είναι πολλά τα λεφτά...Άρη"

Δεν υπάρχουν σχόλια: