Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ; ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΑΜΟΥ κ. ΜΑΝ. ΚΑΡΛΑΣ!


Σύμφωνα με τη είδηση που κάνουμε ανάρτηση παρακάτω από την εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ της Μυτιλήνης ,ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου την παραχώρηση οικοπέδου 80 στρεμμάτων για τη ανέγερση του νέου κέντρου υποδοχής λαθρομεταναστών. Το κέντρο λαθρομεταναστών της Παγανής στη Μυτιλήνη έκλεισε πριν λίγες ημέρες γιατί οι συνθήκες κράτησης κρίθηκαν απαράδεκτες.
Η πληροφορία που έχουμε και προσπαθούμε να την διασταυρώσουμε λέει ότι ,οι λαθρομετανάστες της Μυτιλήνης θα μεταφερθούν στο κέντρο λαθρομεταναστών στη Σάμο.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι για το λόγο αυτό, στη Σάμο βρίσκεται αρμόδιο κυβερνητικός παράγων και προσπαθεί να πιέσει την κατάσταση ώστε να δεχτεί το κέντρο λαθρομεταναστών της Σάμου τους λαθρομετανάστες από την Μυτιλήνη.
Μάλιστα για αυτό το λόγο λένε οι πληροφορίες η αρμόδιος κυβερνητικός παράγοντας συναντήθηκε χθες βράδυ και με τον Βουλευτή Πυθαγόρα Βαρδίκο.
Ας σημειωθεί ότι πριν λίγο καιρό κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Μπαρό στη Σάμο ,ο οποίος συνοδευόταν από τον πρώην υπουργό Εσωτερικών κ.Παυλόπουλο ,ο Νομάρχης Σάμου κ.Κάρλας δεν αποδέχτηκε αίτημα για πρόσθετα κονδύλια για επέκταση των κτιριακών εγκαταστάσεων λέγοντας ότι όλα αυτά θα πρέπει να τα δει και να τα αποφασίσει το Νομαρχιακό Συμβούλιο.
Επειδή αρκετά ταλαιπωρείται το Νησί μας από όλη αυτή την ιστορία ας το καλοσκεφτούν όλοι οι αρμόδιοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: