Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010

Απεβίωσε ο Κώστας Καφάσης

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός και τραγουδιστής Κώστας Καφάσης σε ηλικία 70 ετών, μετά από δύο περίπου χρόνια μάχης με τον καρκίνο.
Στο πλευρό του μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του ήταν η οικογένειά του και ο στενός του φίλος, Λάκης Κορρές.
Ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής σύμφωνα με δημοσιεύματα είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο τον περασμένο Αύγουστο και από τότε βρισκόταν σε καταστολή.
Γεννημένος σε ένα χωριό της Καρδίτσας, σε νεαρή ηλικία ήρθε στην Αθήνα για να ασχοληθεί αρχικά με την ηθοποιία και έπειτα με το τραγούδι.
Στο σινεμά έχει παίξει χαρακτηριστικούς ρόλους στις ταινίες «Μαριχουάνα stop», «Καλώς ήρθε το δολάριο», «Φίφης ο αχτύπητος», «Η κόρη μου η σοσιαλίστρια», «Το πιο λαμπρό αστέρι» και «Μοντέρνα Σταχτοπούτα».
Στον κινηματογράφο, τα τελευταία χρόνια έχει κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις με αξιόλογους σκηνοθέτες, ενώ συμμετείχε και στη σειρά «Επτά θανάσιμες Πεθερές».
Δισκογραφικά έγινε γνωστός με το τραγούδι- το κομμάτι «Γέλα κυρία μου» που αποτελεί και μια από τις γνωστές επιτυχίες του.
Για το i-live news
Newslink Hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια: