Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Αυτη η εικόνα αξίζει για την πρωτεύουσα του Νομού γιορτινές ημέρες; ΕΥΓΕ!

Κατόπιν εορτής και αφού πλημμύρισε η παραλιακή της Σάμου σήμερα το πρωί Στρατός τοποθέτησε σακουλάκια με άμμο κατά μήκος της παραλιακής






7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΣΑΚΚΙΑ... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ! ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ?? ΗΡΕΜΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟ.. ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΥΣΤΗΧΟ ΤΟΠΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ... ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ... ΝΟΜΙΖΩ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ. ΕΧΕΤΕ ΛΥΣΑΞΕΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ (ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ). ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ... ΔΥΣΤΗΧΩΣ...

Ανώνυμος είπε...

pios re[kirie]ise,. poy thes kai braki strigkaki me loyloydaki na foresis .den ta vlepis esi ta xalia ton makakon , oi dhmosiografoi prepi na sta poun . vlepis den ine oloi oi dhmosiografoi [[eutixos]] tou karla tou filipa tou vardikou tou thalassinou tou karamina tou limperi pou to vazis kai auton ;;;tis NET ,,,alla eutixos yparxoun kai alithinoi dhmosiografoi gia thn sosth anhmerosh ton politon.olon ton politon.nai kita dipla sou kai gurosou '''''ise mesa sta SKATA.

Ανώνυμος είπε...

POU INE H XAXAXAXA H EKDOTES KAI XIXIXIXIXIXXI DIEYTHINTESSSSSS EFHMERIDON AUTOU TOU NOMOY.TA PROSPERNAN OLLA GIA XARH TON DIMOSIEUSEON.OLLA GIA TON VOMO THS OIKONOMAS KAI THS PROSLIPSIS IMETERON . KOITATE POI EXOUN PROSLIFTHI SE NOMARXIA KAI DHMOYS.ALLA KAI ...........THA TA POUME SE LIGO .ME POLLA ONOMATA .KARLAISTAN---FILIPISTAN---KARAMINISTAN---THALASINISTAN---THANISTAN---KAI VASILIANISTAN

Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ είπε...

Φίλε ανώνυμε μιας και περιμένεις πολύ ώρα για να σου απαντήσουμε και εχεις και αγωνία, να σου πούμε πως....καμιά φορά δεν αξίζει να απαντάς και στα πάντα.
Αλλά για να σου κάνουμε την χάρη, θα σου πούμε λοιπόν πως εμείς 1οι ζητήσαμε να μπουν τα σακιά, εμείς 1οι τους δώσαμε την ιδέα! της κυκλοφορίας των οχημάτων με τον τρόπο που το κάνουν τώρα μέσα από τον Αγ. Νικόλαο.....αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μας αρέσει και η εικόνα με τα σακιά τέτοιες γιορτινές μέρες που κοσμούν την πρωτεύουσα του νομού.
Μοιάζουν σαν χριστουγεννιάτικες μπάλες που έρχονται να διακοσμήσουν το επίκαιρο φέτος καραβάκι της πλατείας Πυθαγόρα.
Αν αυτή η εικόνα εσένα σου αρέσει τότε να πιστεύουμε πως ανήκεις στην πλευρά αυτών που πάνε σκυμμενοι και μέσα στην νύχτα να δώσουν λύσεις στις έκτακτες καταστάσεις που αντιμετωπίζει η πόλη που διοικούν.
Τέλος θα είχε ενδιαφέρον (εσύ που γνωρίζεις) να μας πεις τι άλλα κρύβονται από πίσω στη λύσσα που μας έχει πιάσει και πολεμάμε τους φίλους σου.
Για πες μας λοιπόν επώνυμα να ξέρουμε και εμείς τι είδους συμφέροντα εξυπηρετείς.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ...
ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩ. ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΒΑΘΙΩΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΟΘΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΑΚΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ... ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΑΝ, ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ! ΕΛΕΟΣ!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΚΑΝΕΝΟΣ! ΘΕΩΡΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΑΠ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΣΥ. ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ. ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΠΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Φιλε μου δικιο εχεις ...χρειαζονται λυσεις στα προβληματα. Αλλα νομιζω οτι πλεον εχοθμε χορτασει απο ''δημοσιογραφους'' που χαιδευουν τα αφτια του εκαστοτε δημαρχου κ νομαρχη και των περιξ αυτων....Καλα κανουν κ τους τα χωνουν και καλα θα αρχισουν να τα χωνουν και στους υπολοιπους αχρηστους σφουγγοκολαριους.....
GOTHAM