Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Η προχειρότητα του Δήμου Βαθέος...παραλίγο να έχει συνέπειες!

Στο Νοσοκομείο νεαρή κοπέλα!

Η προχειρότητα σε πολλές περιπτώσεις που οι Δήμοι κάνουν κάποια πράγματα μπορεί να φανεί μοιραία.
Σήμερα το πρωί είχαμε ατύχημα στην Πλατεία Πυθαγόρα όταν κάποιοι εκπρόσωποι του Δήμου Βαθέος τοποθέτησαν πρόχειρα τρίποδες διαφημιστικές ταμπέλες της Μουσικής Σχολής "Αρμονία", με αποτέλεσμα μια από τις ταμπέλες να παρασυρθεί από τον αέρα και κυριολεκτικά να πέσει στο κεφάλι μιας νεαρής κοπέλας που πεζή περνούσε εκείνη την ώρα από την πλατεία!!!
Η κοπέλα τραυματίστηκε στον αυχένα και μετά από κλίση, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ την μετέφερε στο Νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες!
Στο περιστατικό μάρτυρας ήταν και ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σάμου κ. Χρ. Σαπουνάς και ήταν από τους πρώτους που έτρεξε και μαζί με άλλους πολίτες να βοηθήσουν την νεαρή.
Αμέσως μετά το περιστατικό υπάληλλοι του Δήμου προχώρησαν στο δέσιμο των πινακίδων αυτών με αλυσίδες, που θα μπορούσαν να μπουν πριν από το περιστατικό.
Χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή και όχι προχειροδουλειές!


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

diladi sorry perimenes kati diaforetiko apo proxeirotita oson afora sto dimo???? i moni tampela pou mpainei PANTA sosta einai ekeini sti plateia toy dimarxiou kata ti diarkeia tis apokrias me to methismeno karnavalo.....