Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Τι συμβαίνει με τον Δημοτικό φωτισμό;


Αρχίζουν και δυναμώνουν οι φωνές εναντίον της ΔΕΗ στην Σάμο αφού για περισσότερο από 1 εβδομάδα οι στύλοι του δημοτικού φωτισμού, καίνε (εκτός από τις βραδυνές ώρες) άσκοπα και κατά την διάρκεια της ημέρας με αποτέλεσμα την υπερβολική χρέωση στα τιμολόγια των δήμων!!!
Κατ' επέκταση καθ΄υπαιτιότητα της ΔΕΗ αυτά τα χρήματα τα επιβαρύνεται ο απλός πολίτης και μέχρι τώρα σύμφωνα με το μέχρι τώρα ρεπορτάζ που έχουμε κάνει, η μόνη δικαιολογία είναι πως η επιχείρηση περιμένει τεχνικούς από την Αθήνα για να επισκευάσουν το μηχάνημα που έχει χαλάσει, αλλά λόγω του ότι, για την μετάβασή τους δικαιολογούνται μόνο ακτοπλοϊκά εισιτήρια και όχι αεροπορικά γι' αυτό και υπάρχει αυτή η καθυστέρηση!
Πριν από λίγη ώρα μιλήσαμε με τον Αντιδήμαρχο Βαθέος κ. Θοδωρή Κοχλιό όπου μας εξέφρασε την δυσαρέσκιά του λέγοντας: "....δεν είναι δυνατόν να καίνε άσκοπα την ημέρα τα φώτα στους δρόμους και στο τέλος να πληρώνουμε χωρίς να φταίμε τόσες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ! Θα πρέπει η ΔΕΗ άμεσα να αποκαταστήσει το πρόβλημα και όσες ημέρες υπάρχει αυτή η "ζημιά" να αφαιρεθούν τα αντίστοιχα ποσά από το λογαριασμό του δημοτικού φωτισμού μας. Δεν μπορεί επειδή η ΔΕΗ δεν εκδίδει αεροπορικά εισιτήρια στους τεχνικούς της για να έρθουν στην Σάμο να πάρει και από πάνω άσκοπα λεφτά από τους πολίτες"!

Δεν υπάρχουν σχόλια: