Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ: ΣΑΦΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Υποψήφιος Οικολόγων πρασίνων στη Σάμο

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961. Η καταγωγή του είναι από Ικαρία (Περδίκι).

Σπούδασε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ειδικεύτηκε στο Ασκληπιείο Βούλας ως ορθοπεδικός χειρουργός. Έκανε μετεκπαίδευση για δυο χρόνια στο Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ-ΝΗΙ (Μέριλαντ) και στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι για ένα χρόνο. Πήρε υποτροφία από το Δημόκριτο σε συνεργασία με τη Διεθνή Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας και έκανε ειδικό μεταπτυχιακό για Τράπεζα Ιστικών Μοσχευμάτων.
Συμμετέχει στις επιστημονικές και επαγγελματικές ενώσεις του κλάδου του και έχει πλούσια επιστημονική και συγγραφική δραστηριότητα. Εργάζεται ως ορθοπεδικός χειρουργός στην Κεντρική Κλινική Αθηνών και ως Αθλητίατρος (ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, εκπαιδευτήρια Δούκα κλπ).
Είναι παντρεμένος με δυο παιδιά. Με τον αδερφό του Πέτρο Σαφό αναστήλωσαν και στο αμέσως προσεχές διάστημα, θα θέσουν σε λειτουργία ένα παλιό λιοτρίβι στο Χρυσόστομο Ικαρίας, προκειμένου να δημιουργηθεί ένας επισκέψιμος χώρος για σχολεία και πολίτες, ένα Μουσείο επίδειξης των παραδοσιακών τρόπων παραγωγής Λαδιού.
Συμμετέχει στους Οικολόγους Πράσινους από το ιδρυτικό τους συνέδριο το Δεκέμβρη του 2002.

Δεν υπάρχουν σχόλια: