Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Μας γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια και μεταφέρουν το ΙΚΑ της Σάμου!!!

Χωρίς να υπολογίζουν κανέναν και χωρίς να απολογούνται πουθενά, κάνουν αυτό που γουστάρουν να κάνουν!!!
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΙΚΑ (διοικητικές υπηρεσίες και υγειονομική περίθαλψη) πραγματοποιείται η μεταφορά του στο νέο κτίριο (κτίριο ΕΡΜΑΝ) πίσω από το ξενοδοχείο "Aiolis" και θα λειτουργεί από την 1 Φεβρουαρίου εκεί!
Χωρίς θέσεις στάθμευσης και χωρίς δρόμους πρόσβασης κάτω από αδιαφανείς διαδικασίες και παρ όλες τις αντιδράσεις γίνεται η μεταφορά του με κόστος ενοικίασης όπως ακούγεται τα 19.000 Ευρώ τον μήνα!!!
Ο Δήμος Βαθέος και η Μητρόπολη Σάμου δεν συμφώνησαν στην παραχώρηση ή στην πώληση παρακείμενων οικοπέδων για την δημιουργία θέσεων στάθμευσης και παρ όλα αυτά η μεταφορά γίνεται!
Ο
πρώην Βουλευτής Σάμου κ. Θαλασσινός Θαλασσινός ποτέ μέχρι τώρα παρ όλο που το όνομά του είχε εμπλακεί στην υπόθεση αυτή δεν απάντησε για τις διαδικασίες μεταφοράς του και αν πράγματι ασκήθηκαν πιέσεις από το τότε πρωθυπουργικό γραφείο, ενώ καμία απολύτως αντίδραση δεν έχει υπάρξει από τον νυν Βουλευτή Σάμου κ Πυθαγόρα Βαρδίκο!

Εμείς κάναμε σήμερα το πρωί μια επίσκεψη εκεί και όπως θα δείτε στην φωτογραφία ο δρόμος είχε κλείσει από κάποιο αυτοκίνητο εκεί και άλλα 4 αυτοκίνητα "κόλλησαν" προκαλώντας την αντίδραση των οδηγών!

Εμείς θα αναδείξουμε το θέμα και πάλι και θα το παρακολουθούμε από κοντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: