Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΟΜΙΛΙΑ ΥΠ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΣΤΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ


Σάμος, 1 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε μια μεγάλη συγκέντρωση με διάχυτα τα αισθήματα του ενθουσιασμού και της αισιοδοξίας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010, το απόγευμα, η ομιλία του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Παύλου Βογιατζή, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Καρλοβάσου, στη Σάμο.
Ο κ. Βογιατζής, ζήτησε απ’ τους κατοίκους του Καρλοβασίου να στηρίξουν δυναμικά με πίστη το πρόγραμμα και τους υποψηφίους του Συνδυασμού «Αγώνας για τα Νησιά μας», ο οποίος έχει ένα ολοκληρωμένο και σαφή σχεδιασμό για την αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων που ανοίγονται με την αιρετή περιφερειακή αυτοδιοίκηση.
«Τα νησιά του Βορείου Αιγαίου – είπε ο κ. Βογιατζής – θα αποκτήσουν φωνή και θα μπορούν να ελπίζουν στην επίλυση των πολλών και δίκαιων αιτημάτων τους με το Συνδυασμό «Αγώνας για τα Νησιά μας» στη διοίκηση της Περιφέρειας».Επίσης, αναφέρθηκε ειδικότερα στα έργα της περιοχής, στη στενή και εποικοδομητική συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στην αντιμετώπιση των ακτοπλοϊκών προβλημάτων και σε μια σειρά μεγάλων και μικρών παρεμβάσεων.
Τέλος, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Παύλος Βογιατζής, παρουσίασε τον Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη και τους Υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους για τους οποίους τόνισε ιδιαίτερα ότι πρόκειται για επίλεκτα μέλη της Σαμιακής κοινωνίας, δοκιμασμένα στον πολιτικό, επαγγελματικό και κοινωνικό στίβο, που θα προσφέρουν πολλά με τη γνώση, την εμπειρία και την αγάπη τους για τον τόπο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: