Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Ξανά νυχτερινές πτήσεις στο αεροδρόμιο της Σάμου μπας και ανακάμψει ο τουρισμός της!


"Σαμιακή ΓΝΩΜΗ"

Κάποιοι πριν μερικά χρόνια συνεπικουρούμενοι από τοπικούς άρχοντες κατάφεραν να δώσουν ένα σοβαρό πλήγμα στον τουρισμό της Σάμου, με το ίδιο και πάλι επιχείρημα!!!
Δηλαδή ότι ενοχλούνται οι τουρίστες από τις πτήσεις των αεροσκαφών την νύχτα στο αεροδρόμιο της Σάμου!
Κατάφεραν λοιπόν να εξασφαλίσουν την "ησυχία" στην σίγουρη και κατοχυρωμένη από τους "άρχοντες" πελατεία τους και να φαίνεται ξεκάθαρα πως αυτοί είναι και οι ρυθμιστές του τόπου.
Το αποτέλεσμα ήταν το τουριστικό προϊόν της Σάμου να έχει απολέσει δεκάδες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ και δραχμές τα τελευταία χρόνια, αφού όπως πολλοί γνωρίζουν οι νυχτερινές πτήσεις είναι πολύ πιο φθηνές σε κόστος για τα μεγάλα ευρωπαϊκά τουριστικά γραφεία!

Έτσι πολλές χιλιάδες τουριστών να κατευθύνονται σε άλλους τουριστικούς προορισμούς στην υπόλοιπη Ελλάδα που έχουν παράλληλη παροχή υπηρεσιών με αεροδρόμια δίπλα σε τουριστικά θέρετρα.

Τώρα μια μάζα ανθρώπων που έχουν στήσει τις επιχειρήσεις τους συνειδητά δίπλα στο αεροδρόμιο της Σάμου για να έχουν καλύτερη πρόσβαση σε αυτό........, ΤΩΡΑ δήθεν ενοχλούνται από ένα γεγονός που είναι ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και μόνο!

Γνώμη μας είναι πως αυτοί που έχουν σίγουρα το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης σε αυτό είναι αυτοί που παρασύρονται από αυτές τις φωνές και δεν έχουν αναλογιστεί πως χτυπούν τα δικά τους συμφέροντα!

Ας σκεφτούν καλύτερα λοιπόν την ζημιά που κάνουν στον τόπο...αλλά και στον εαυτό τους.

Ας ξανασκεφτούν κάποιοι την πιθανότητα να αρχίσει το αεροδρόμιο της Σάμου ξανά τις ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ πτήσεις υποδοχής ξένων τσάρτερς ΜΗΠΩΣ και ανακάμψει με αυτό τον τρόπο ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στο νησί.

Ας ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΥΝ οι αρμόδιοι πως ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ανήκει στο Καρλόβασι, το Βαθύ, τον Μαραθόκαμπο, την Άμπελο, στο Κοκκάρι και πολλές άλλες περιοχές!!!

2 σχόλια:

paleoka είπε...

Ας Βάλουν διπλά τζάμια στα Ξενοδοχεία για να μην ακούγεται τίποτα. Αν είναι να ανέβουν οι αφίξεις 40% και 50%

Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ είπε...

Επιτέλους πρέπει να λέμε χωρίς να σκεφτόμαστε το κόστος την αποψή μας ελεύθερα!
Το αεροδρόμιο είναι της Σάμου και όχι του Πυθαγορείου!!!
Έλεος δηλαδή!