Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Εν κρυπτώ αφιξεις της Αφρoδίτης Αλ Σαλεχ!


"Σαμιακή ΓΝΩΜΗ"

Για δεύτερη φορά μετά από μερικούς μήνες και με πολύ μυστικές διαδικασίες επισκέφθηκε την Σάμο η Ειδική Σύμβουλος! του Υφυπουργού κ. Βούγια κα Αφροδίτη Αλ Σάλεχ!
Η επίσκεψή της σύμφωνα με πληροφορίες (αφού δεν υπήρξε καμία ενημέρωση εκ μέρους της Νομαρχίας ή του Βουλευτή ή της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ) συνδυάζεται με την απεργία πείνας που έκαναν για 5 ημέρες οι κρατούμενοι του Κέντρου Λαθρομεταναστών και την εντολή του Υπουργού να ακούσει τα αιτήματά τους σε επί τόπου επίσκεψή της.

Φυσικά δεν μπορούν να μας πουν όλοι αυτοί που προαναφέραμε ότι δεν γνώριζαν την άφιξή της αφού τουλάχιστον εμείς οι ίδιοι τους είδαμε να έχουν σήμερα το πρωί επαφές μαζί της.
Μάλιστα κανόνισαν ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ να δώσουν το προσωπικό της τηλέφωνο σε δημοσιογράφο και να παραχωρήσει τηλεφωνική συνέντευξη σε τοπικό ραδιόφωνο για τους λόγους της επίσκεψής της!

Η κα Αφροδίτη Αλ Σαλεχ είχε το μεσημέρι και συνάντηση σε καφετέρια της πρωτεύουσας με μέλη της ομάδας γυναικών Σάμου αλλά και διάφορα άλλα στελέχη.

Εμείς παρόλα αυτά καταφέραμε και εντοπίσαμε την κα Αλ Σάλεχ που ευχαρίστως και ευγενικότατα προσφέρθηκε να φωτογραφηθεί μπροστά στον φακό μας!

Μας προκαλεί μεγάλη εντύπωση αυτή η υπερεαισθησία της Κυβέρνησης και τα άμεσα αντανακλαστικά της σε θέματα μεταναστών και μπράβο της.........αλλά από την άλλη μας προκαλεί εντύπωση η βραχεία αντίδραση της για τα θέματα που απασχολούν καθημερινά τον Σαμιώτη ακρίτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: