Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

"...Συμφωνώ με την ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΜΟΥ"


http://oikoanemos.wordpress.com
Υποψήφιος Περιφερειάρχης
Ηλίας Γιαννίρης

1 Νοεμβρίου 2010

Πλήρης συμφωνία του συνδυασμού μας
με τις θέσεις της Κοινωνίας Ενεργών Πολιτών Σάμου
Δήλωση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Ηλία Γιαννίρη.

Στο συνδυασμό μας στάλθηκαν τα αιτήματα της Κοινωνίας Ενεργών Πολιτών Σάμου, εν όψει των προσεχών εκλογών της αυτοδιοίκησης, με το αίτημα να  τοποθετηθούμε στις προτάσεις τους για ένα Στρατηγικό Σχεδιασμό για την αναβάθμιση του τόπου μας.
Ο «Οικολογικός Άνεμος στο Βόρειο Αιγαίο» συμφωνεί με όλους τους στόχους και τις προτάσεις υλοποίησης.

Το Πρόγραμμά μας αντιμετωπίζει με πληρότητα και επάρκεια τους στόχους:
1.       Να έχουμε Υγιεινές πόλεις, υγιεινά χωριά, υγιεινό νησί
2.       Να αξιοποιηθεί πλήρως η πολιτιστική και φυσική κληρονομιά του τόπου.
3.       Να προωθηθεί ένα νέο μοντέλο με όραμα που να περιλαμβάνει την προώθηση εναλλακτικών μορφών τουρισμού με παράλληλη ανάδειξη και προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.
Καλούμε τους πολίτες να έρθουν σε επαφή με το Πρόγραμμά μας στο  http://oikoanemos.wordpress.com).

Με αφορμή της επιστολής της Κοινωνίας Ενεργών Πολιτών Σάμου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηλίας Γιαννίρης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 «Είναι ελπιδοφόρο που υπάρχουν ενεργοί πολίτες και στη Σάμο, με συντονισμό και σημαντική δράση. Κατά τις περιοδείες μου στα εννέα νησιά της Περιφέρειας έχω έρθει σε επαφή επανειλημμένα με κινήσεις πολιτών, τη δράση τους, τις αγωνίες τους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Το ψηφοδέλτιό μας απαρτίζεται κυρίως από ενεργούς πολίτες που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Έτσι κι αλλιώς μιλάμε την ίδια γλώσσα γιατί και εγώ έχω παρόμοια κοινωνική δράση, αλλά και οι τρεις Αντιπεριφερειάρχες του Συνδυασμού μας.
Ελπίζουμε ο συνδυασμός μας να έχει ισχυρή συμμετοχή στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ώστε να υπάρξει και πολιτική εκπροσώπηση της κοινωνίας των πολιτών του Αιγαίου στην Περιφέρεια.».

Το γραφείο τύπου

επικοινωνία:  6944462075, 6984185330

Δεν υπάρχουν σχόλια: