Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Δήλωση στήριξης στον Νίκο Κατρακάζο από το Καρλόβασι!

Πολιτική δήλωση από την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ
"ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ-ΣΥΜΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ"

ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ & ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συνδημότισσες ,συνδημότες ,

Οι επερχόμενες εκλογές του Νοέμβρη για την ανάδειξη των νέων δημοτικών αρχών είναι ίσως από τις πιο «άγνωστες» εκλογικές αναμετρήσεις, αφού διεξάγονται μέσα σε ένα διαφορετικό  τοπίο που δημιουργεί το σχέδιο «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ», καθώς και μέσα σε ένα τοπίο απαξίωσης πολιτικής και πολιτικών.

Σε αυτή την δύσκολη και ιστορική χρονικά στιγμή για τον τόπο μας, σύσσωμη και ανανεωμένη η παράταξή μας,  με μπροστάρη τον Δήμαρχό μας Παναγιώτη Λυμπέρη, θεώρησε υπέρτατο καθήκον προς τον τόπο και τους κατοίκους  να είναι και πάλι μπροστά σε αυτή τη δύσκολη μάχη, προκειμένου να διασφαλίσει  από κάθε ενδεχόμενο κίνδυνο τα κεκτημένα  και παράλληλα να αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και όπως αυτή γνωρίζει με την πολύχρονη γνώση και εμπειρία , ότι θετικό περιέχεται και παρέχεται μέσα από το νέο αυτοδιοικητικό πλαίσιο, προς όφελος της ευρύτερης περιοχής μας και των πολιτών αυτής. Για το λόγο αυτό και με υψηλό αίσθημα ευθύνης, ενταχθήκαμε στον Δημοτικό Συνδυασμό του νέου Δήμου Σάμου «ΠΑΝΣΑΜΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Νίκο Κατρακάζο, μαζί με τον οποίο και με βάση όλα τα προαναφερόμενα, θα δώσουμε  την επερχόμενη  εκλογική  μάχη προσβλέποντας σε μια Σάμο ενιαία, σε μια Σάμο της προόδου, της ανάπτυξης και της ευημερίας των πολιτών της.

Δεν είναι η ώρα  και  δεν είναι στις προθέσεις μας να παρουσιάσουμε όλα αυτά που έγιναν τα τελευταία χρόνια, αλλά και όλα αυτά που βρίσκονται σε εξέλιξη ή έχουν δρομολογηθεί. Άλλωστε τα βλέπετε και τα γνωρίζετε πολύ καλά.

Δεν είναι ώρα να αναφερθούμε στους αγώνες που δώσαμε σαν δημοτική παράταξη ,για να διατηρήσουμε την διοικητική μας αυτονομία και  την οικονομική μας αυτοτέλεια.

Δεν είναι ώρα να αναφερθούμε σε αυτούς που στηρίζουν και βρίσκονται, πίσω και πλάϊ σε αυτούς, που θεώρησαν «ευχάριστη έκπληξη» την εμμονή του  αρμόδιου Υπουργού στο «Νησί και Δήμος».

Είναι η ώρα της ιστορικής ευθύνης και απόφασης, για το σήμερα και το αύριο αυτού του τόπου. Είναι η ώρα που καλείσθε και πάλι στις 7 του Νοέμβρη, να επιλέξετε εκείνους που θα σας υπηρετήσουν σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης. Εκείνους που θεωρούνται οι πιο δικοί σας άνθρωποι και που θα αποτελέσουν τον ενδιάμεσο κρίκο της αλυσίδας Λαός-Εξουσία. Εκείνους που κουβαλούν οράματα, που εκπέμπουν ελπίδα και που συγχρόνως και αποδεδειγμένα τους συνοδεύουν τα απαραίτητα εχέγγυα για την εξασφάλιση της επιτυχίας.

Συνδημότισσες, συνδημότες,

Η μάχη που δώσαμε όλα αυτά τα χρόνια μαζί, δεν ήταν απλά ένας ακόμα σταθμός για την ευόδωση των κοινών μας αξιών και στόχων. Ήταν και παραμένει μια  πορεία συνέχειας και συνέπειας που ούτε διακόπτεται, ούτε ανακόπτεται.

Αυτή την επιβεβαίωση της στήριξης και της συστράτευσης σας ζητάμε και πάλι, μέσα από την καθολική συμμετοχή σας στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου και την θετική σας ψήφο στον  δημοτικό συνδυασμό  « ΠΑΝΣΑΜΙΑΚΗ  ΑΓΕΝΝΗΣΗ» [στον οποίο είμαστε ενταγμένοι], με υποψήφιο δήμαρχο τον Νίκο Κατρακάζο .


Καρλόβασι 04/10/2010                                                  

Δημοτική Παράταξη Καρλοβάσου
«Κοντά στον δημότη- Συνέχεια στη δημιουργία»

Δεν υπάρχουν σχόλια: