Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Πρόγραμμα βουλευτή Σάμου Πυθαγόρα Χ. Βαρδίκου


Αθήνα,  31  Αυγούστου 2010


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρόγραμμα βουλευτή Σάμου Πυθαγόρα Χ. Βαρδίκου
1-2/9/2010
         
          Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη, 1η Σεπτεμβρίου 2010, ο βουλευτής θα μεταβεί στην Αθήνα οπού θα πάρει μέρος στη Διυπουργική σύσκεψη στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων. Στη σύσκεψη θα συζητηθούν τα μέτρα που θα ληφθούν για την ανακούφιση των πληγέντων περιοχών από τις φωτιές του φετινού καλοκαιριού.
          Την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου, ο βουλευτής θα επιστρέψει στη Σάμο και θα παρευρεθεί στην κλήρωση των 20 εργατικών κατοικιών που θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Καρλοβάσου, από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Δασκαλάκη και την Πρόεδρο του Οργανισμού Εργατικής Εστίας, κ. Κωτίδου.
          Το απόγευμα της Πέμπτης ο βουλευτής θα πάρει μέρος στην Ημερίδα που διοργανώνει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για τα Ολοκληρωμένα Προγράμματα Αστικής και Αγροτικής Αναγέννησης. Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, σας επισυνάπτεται το πρόγραμμα της Ημερίδας, στην οποία προσκαλείστε να συμμετάσχετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: