Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Ταλαιπωρία και για άλλους ταξιδιώτες σήμερα στο αεροδρόμιο της Σάμου σε άλλες 2 πτήσεις


Το μπάχαλο που επικρατούσε σήμερα στο αεροδρόμιο της Σάμου είχε ξεκινήσει από το πρωί όταν η 1η πρωινή πτήση της Olympic Air έφτασε μέχρι πάνω από το αεροδρόμιο αλλά δυστυχώς για άλλη μια φορά λόγω της μεγάλης κακοκαιρίας επέστρεψε μαζί με τους επιβάτες πίσω στο Ελευθέριος Βενιζέλος!

Άλλο ένα τραγελαφικό που καταγράψαμε στην σημερινή επίσκεψή μας στο αεροδρόμιο είναι η ενημέρωσή μας πως υπάρχει καθυστέρηση της πτήσης της Sky Express από την Χίο στην Σάμο και τελικό προορισμό την Ρόδο, αφού δεν έκλεινε καλά η πόρτα του αεροσκάφους στο αεροδρόμιο της Χίου!!! με αποτέλεσμα την έντονες αντιδράσεις των επιβατών!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!Η OLYMPIC AIR ΔΕΝ ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ...

Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ είπε...

Σύμφωνα με την επί τόπου ενημερωση που είχαμε από υπάλληλο του αεροδρομίου το αεροσκάφος της Olympic Air έφτασε μέχρι την Σάμο αλλά δεν μπόρεσε να προσεγγίσει τον αεροδιάδρομο και γύρισε πίσω στα Σπάτα.
Αύριο το πρωί θα επικοινωνήσουμε και πάλι με το αεροδρόμιο και αν πράγματι υπάρχει κάτι διαφορετικό θα το διορθώσουμε.
Ευχαριστούμε για την επισήμανση

Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ είπε...

Όπως είχαμε υποσχεθεί μετά από επικοινωνία που είχαμε με την διοίκηση της εταιρίας μας ενημέρωσαν πως πράγματι το χθεσινό πρωινό δρομολόγιο της Olymbic Air δεν έγινε καθόλου και μας ζήτησαν συγνώμη για την λανθασμένη πληροφόρηση του υπαλλήλου τους.
Αυτά προς διόρθωση