Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΜΠΑΧΑΛΟ!!!

ΕΞΑΛΛΟΙ ΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ

3η ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΡΥΒΑΝ!!!

Στην αρχή υπήρξε έντονη ανησυχία αφού οι πρώτες πληροφορίες έλεγαν πως σήμερα στις 2:15 περίπου το μεσημέρι είχαμε σύγκρουση 2 αεροπλάνων στην πίστα του αεροδρομίου της Σάμου, κάτι που διαδόθηκε αμέσως στην Αθήνα και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Αυτό διαψεύσθηκε αφού αμέσως σπεύσαμε επί τόπου στο αεροδρόμιο κάνοντας ρεπορτάζ και μιλώντας με ταξιδιώτες της πτήσης της Aegean προς την Αθήνα.
Το γεγονός συνέβη όταν έφτασε η πτήση της ίδιας εταιρίας από Αθήνα για Σάμο και όταν αποβίβασε τους επιβάτες και ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το δρομολόγιο της επιστροφής προς το Ελευθέριος Βενιζέλος, με τον ανεφοδιασμό του αεροσκάφους.
Κατά την διάρκεια που κάποιο αυτοκίνητο της Υ.Π.Α. πήγαινε να προσεγγίσει το αεροσκάφος με τις μπαταρίες για την φόρτιση του, έπεσε πάνω στην άτρακτο με αποτέλεσμα να προκαλέσει ρήγμα και έτσι να ματαιωθεί η αναχώρησή του και να έρθει άλλο αεροπλάνο από την Αθήνα ώστε να αντικαταστήσει το μεσημεριανό δρομολόγιο.
Αυτό προκάλεσε αντιδράσεις στους επιβάτες όταν τους ανακοινώθηκε πως η πτήση θα γινόταν στις 6 το απόγευμα με αποτέλεσμα να υπάρξουν διαμαρτυρίες και πολλοί από αυτούς να μας καταθέσουν την δυσαρέσκιά τους!

Ίσως πολλοί σπεύσουν να πουν πως οι ταξιδιώτες φωνάζουν άδικα αφού η αντικατάσταση αφορούσε την ασφάλειά τους.......αλλά το ρεπορτάζ έδειξε πως τα πράγματα είναι πολύ πιο σοβαρά από όσο νομίζουμε, αφού το ρεπορτάζ έδειξε πως το γεγονός έχει συμβεί άλλες 2 φορές στο παρελθόν με τελευταία τον περασμένο χειμώνα όταν και πάλι κατά την ίδια διαδικασία, είχε συμβεί το ίδιο ατύχημα(!!!) και μάλιστα όταν υπήρχαν μέσα επιβάτες!!!!!!

Άλλη μια πληροφορία αναφέρει πως ο οδηγός του μικρού αυτοκινήτου δεν έχει συγκεκριμένο δίπλωμα για τον χειρισμό του και σίγουρα αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, υπάρχουν πολύ μεγάλες ευθύνες στους υπευθύνους της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας!

Ευτυχώς δεν είχαμε αυτή την φορά χειρότερα και αυτό που μένει είναι κάποιοι να δώσουν εξηγήσεις γι' αυτό που συμβαίνει, για να δούμε τελικά αν υπάρχει και κράτος που θέλει να προστατεύσει τον πολίτη, ειδικά σε τέτοια θέματα που αφορούν την ασφάλειά του!


Δεν υπάρχουν σχόλια: