Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Δελτίο Τύπου ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΣΑΜΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΣΟΚ - 3 Σεπτέμβρη 1974 – 3 Σεπτέμβρη 2010

36 Χρόνια αγώνων και προσφοράς στο Λαό και στη Πατρίδα.
Η γέννησή του, αποτέλεσμα μιας ιδιαίτερης και σπάνιας πολιτικής και κοινωνικής διεργασίας, μπολιασμένης από τα οράματα των γενιών της Εθνικής Αντίστασης , του 114, των δύο Ανένδοτων Δημοκρατικών Αγώνων και του Πολυτεχνείου και με εκφραστή του, τον ιδρυτή του, τον  ΑΝΔΡΕΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, σημάδεψε θετικά με τη δημοκρατική διακυβέρνησή του, την τύχη και τη πορεία  της χώρας για περίπου 20 χρόνια.
Η  φετινή επέτειος των 36 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, μας βρίσκει δυναμικά στις επάλξεις ενόψει της μεγάλης μάχης που δίνουμε για τη σωτηρία της Εθνικής μας Οικονομίας. 
Μία μάχη για να βγάλουμε τη χώρα από τα αδιέξοδα και τη κρίση, που μας οδήγησαν κύρια οι πολιτικές της χειρότερης και πιο επικίνδυνης κυβέρνησης από τη μεταπολίτευση , αυτή της Νέας Δημοκρατίας του Κ. Καραμανλή.
Μία μάχη, με μπροστάρη το Πρόεδρό μας ΓΙΩΡΓΟ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, την πρωτοπόρα μας οργάνωση και  με συμμάχους τον ίδιο το περήφανο Λαό μας με τους φορείς του, που πράγματι κατανοούν την αναγκαιότητα αυτών των μέτρων, προκειμένου να μετατρέψουμε την κρίση σε ευκαιρία ώστε να μη χρειαστεί ποτέ πια να βρεθούμε και να ζήσουμε παρόμοιες στιγμές.
Είναι ώρες αγώνα, ώρες ευθύνης, ώρες απόφασης.
Είμαστε αισιόδοξοι, μαζί προχωρούμε το πρόγραμμα εξυγίανσης και ανάπτυξης, μαζί δίνουμε τον αγώνα για μια άλλη Ελλάδα, τη Ελλάδα που ονειρευόμαστε, την Ελλάδα που μας αξίζει.

Για τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Σάμου
Ο γραμματέας


ΜΑΝΟΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: