Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Δελτίο Τύπου του Δημοτικού Συμβούλου Καρλοβάσου κ. Πέτρου Παριανού


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ               Καρλόβασι 30/08/2010

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 30 Αυγούστου 2010 ο κος Παριανός ενέκρινε τον ισολογισμό και τις οικονομικές καταστάσεις του 2009 εκφράζοντας τις ευχαριστίες του στις υπαλλήλους της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου. Είπε όχι στον απολογισμό του 2009 διότι διέκρινε μία προχειρότητα και μία καθεστωτική αντίληψη. Προχειρότητα διότι πολλές φορές έχει συμβεί τη μία να προσθέτουμε έργα και την άλλη να αφαιρούμε (ως μπακαλοδεύτερο που σβήνουμε και γράφουμε). Καθεστωτική αντίληψη δε, διότι ουδέποτε έγινε μία δημόσια λογοδοσία σε ειδική συνεδρίαση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου μας. Ο κόσμος έχει απαίτηση πλέον να λειτουργούμε αξιοκρατικά και με διαφάνεια. Έχει απαίτηση να λειτουργούμε με προγραμματισμό, έλεγχο και λογοδοσία.
Στην ίδια συνεδρίαση που ακολούθησε μετά, μετά από τηλεφωνήματα και πολλά παράπονα που δέχθηκε ο κος Παριανός από συμπολίτες μας έθεσε τα παρακάτω θέματα προ ημερησίας διάταξης:
Α) Γήπεδο Κοντακεϊκων – Σε λίγες μέρες ξεκινά το πρωτάθλημα σε ένα γήπεδο εντελώς ακατάλληλο και θα πρέπει η Δημοτική Αρχή να κάνει κάτι για αυτό.
Β) Πάρκινκ στην περιοχή Κοτρώνι – Τρία χρόνια τώρα η Δημοτική Αρχή παλεύει στο να τελειώσει αυτό το πάρκινκ (και τελειωμό δεν έχει) με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται πολλοί συνδημότες μας.
Γ) Ενοίκιο για στέγαση εθελοντών Δασοπυροσβεστών Λέκκας – Ο κος Παριανός ζήτησε από τη Δημοτική Αρχή να εφαρμόσει την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και να πληρώσει το ενοίκιο αυτό.
Δ) Στην περιοχή Φουρνιώτικο Ρέμα και στο οικόπεδο του Δήμου λειτουργεί μέσα εκεί μία μικρή χωματερή – Ζήτησε από τη Δημοτική Αρχή να παρέμβει άμεσα και να πάψει να μολύνει την γύρω περιοχή.
Κλείνοντας, στα υπόλοιπα θέματα της Ημερησίας Διάταξης όπου ήταν εγκρίσεις έργων και αποδοχές χρημάτων από το Υπουργείο Εσωτερικών, ήταν σύμφωνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: