Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Στην Ικαρία ο Βουλευτής της Ν. Αυστραλίας κ. Michael Atkinson

Το Σάββατο 28-8-2010 ο Έπαρχος Ικαρίας κ. Νίκος Ρουζίνος εκπροσωπώντας τη Ν.Α. Σάμο είχε συνάντηση με τον κ.Michael Atkinson βουλευτή και πρώην Υπουργό της Νότιας Αυστραλίας ο οποίος πραγματοποίησε επίσκεψη στην Ικαρία μετά από πρόσκληση της Ν.Α. Σάμου να επισκεφτεί τα νησιά του Νομού Σάμου, και με την Υπουργό κα. Jennifer Rankine.

Κατά την συνάντηση οι Αυστραλοί επίσημοι ενημερώθηκαν από τον κ. Έπαρχο για θέματα που αφορούν τα νησιά του Νομού και ιδιαίτερα το νησί της Ικαρίας. Επίσης συζητήθηκαν θέματα που έχουν σχέση με τους ομογενείς της Αυστραλίας και ιδιαίτερα τους καταγόμενους από τα νησιά μας, με τους οποίους ο κ Atkinson έχει στενούς δεσμούς, τους εκτιμά ιδιαίτερα και στηρίζει την δραστηριότητες που αναπτύσσουν στη χώρα που τους φιλοξενεί.

Μετά την συνάντηση πραγματοποιήθηκε επίσκεψη σε χωριά της περιοχής Ραχών.Τέλος προσφέρθηκε στους επισκέπτες η πατροπαράδοτη Ελληνική και Ικαριακή φιλοξενία.

Την Τρίτη 31-8-2010, πριν οι Αυστραλοί επίσημοι αναχωρήσουν από την Ικαρία, ξεναγήθηκαν στις ιαματικές πηγές των Θερμών, το Λαογραφικό Μουσείο Αγίου Κηρύκου και την Αρχαιολογική Συλλογή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: