Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Τώρα καταλαβαίνουμε και τη σχέση του Νομάρχη με τη Πάτρα Κυριακού με τα καμώματα της!!! Να παρέμβει ο Εισαγγελέας ΑΜΕΣΑ!

ΣΧΟΛΙΟ "ΣΑΜΙΑΚΗΣ ΓΝΩΜΗΣ": 

ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ) ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ!

ΕΝΑΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ... ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ, ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΒΑΣΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ...ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΣΑΜΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΙΑΔΙΔΩΝΤΑΣ ΠΩΣ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ...!

ΚΥΡΙΕ ΝΟΜΑΡΧΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ...ΚΑΙ ΑΡΑ ΛΕΤΕ ΚΑΤΙΝΙΕΣ!

Από το 2007 είχε επισημανθεί η παρανομία των εργολάβων που παρασκευάζουν σκυρόδεμα σε μη νομίμως λειτουργούντα παρασκευαστήρια

Έγγραφο του συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών ετοίμου σκυροδέματος προς τον Νομάρχη Σάμου και άλλους αποκαλύπτει πολλά.
Διαβάστε το έγγραφο του Συνδέσμου και θα βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα για την ποιότητα των έργων στο Νομό μας αλλά και τα στραβά τα μάτια που κάνουν υπηρεσίες της Νομαρχίας Σάμου.
Ρωτάμε με τι όφελος;


Να γιατί υποστηρίζουμε την άποψη ότι ο Νομάρχης Σάμου Μανόλης Κάρλας μας κοροϊδεύει όλους.

Από το
2007 έχει ενημερωθεί εγγράφως για τα όσα ο Νόμος προβλέπει για τα δημόσια έργα και ειδικότερα για τις παράνομες μονάδες παραγωγής σκυροδέματος που λειτουργούν χωρίς τους απαιτούμενους ελέγχους προδιαγραφές κλπ.

Κοντά με αυτόν γνωρίζουν και άλλοι σύμφωνα και με το έγγραφο που κοινοποιήθηκε στην Αστυνομία ,Δήμους, Επιμελητήριο, και στη Διεύθυνση Ανάπτυξης στη Πάτρα Κυριακού.

Επέτρεψαν στον εργολάβο του λιμενικού έργου που εκτελείται στο Πυθαγόρειο να κατασκευάσει τεχνικούς ογκολίθους στη περιοχή Μερτζίκι αν και γνώριζαν ότι αυτό είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ.
Η εγκατάσταση εργοταξιακού σκυροδέματος ΝΟΜΆΡΧΗ θα πρέπει να αναφέρεται ρητά στη στην εγκεκριμένη μελέτη Περιβαλλοντικών επιπτώσεων του κάθε έργου.

Οι άδειες Νομάρχη της Σάμου Ι.Χ αυτοκινήτων αναμικτήρων σκυροδέματος είναι για τη μεταφορά σκυροδέματος από
νομίμως λειτουργούντα παρασκευαστήρια έτοιμου σκυροδέματος η για την μεταφορά σκυροδέματος που έχουν ΝΟΜΙΜΑ εγκαταστήσει επί τόπου στο έργο για τις ανάγκες του συγκεκριμένου έργου.


ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ Η ανάμιξη μερική η ολική σε αυτοκίνητα αναμικτήρες .Ποιες είναι Νομάρχη οι προβλεπόμενες εκ του Νόμου άδειες και εγκρίσεις συμπεριλαμβανομένων των εγκρίσεων περιβαλλοντικών όρων που έχεις ;

ο Νομάρχης Σάμου Μανόλης Κάρλας
http://www.samiakostypos.gr/photos/news/4b832a0cfce2f763620a28a583959466.jpg
ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ η εξόρυξη αδρανών υλικών αλλά που να τα δει αυτά ο Νομάρχης και οι υπηρεσίες του.Τώρα καταλαβαίνουμε και τη σχέση του Νομάρχη με τη Πάτρα Κυριακού με τα καμώματα της

Δεν υπάρχουν σχόλια: