Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

"ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΥΠΟΤΕΙΝΟΥΣΑ - ΣΑΜΟΣ" ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ (ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ) ΝΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΑΛΛΟΣ "ΑΕΡΑΣ" ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΜΟΥ...!


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΟΝ ΕΝΙΑΙΟ ΔΗΜΟ ΣΑΜΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ...!


Μεγάλη έκπληξη προκαλεί στην τοπική πολιτική σκηνή, η ανακοίνωση της καθόδου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοέμβρη, ενός ανεξάρτητου συνδυασμού στελεχωμένου από απλούς πολίτες!
Πολίτες που μέσα από την αγωνία που εκφράζουν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα (τουλάχιστον 2 χρόνια) αποφάσισαν να ζητήσουν την ψήφο του Σαμιακού λαού αντιδρώντας με αυτό τον τρόπο στην απραξία και στην κατηφόρα που έχει περιέλθει ο τόπος!

Ο προβληματισμός ξεκίνησε από το διαδίκτυο και γιγαντώθηκε με τις επαφές που γίνονταν πιο συχνές μετά και τις τελευταίες εξελίξεις σε μείζοντα θέματα που απασχολούν το νησί (βλ. Περιφερειακός, Παραλιακή, Ξενία, Τουρισμός, Περιβάλλον, Λιμάνια κ.α.)
Επαφές που ολοκληρώθηκαν (κατά κάποιο τρόπο) και δόθηκαν τα χέρια, χθες το βράδυ, στο Ξενοδοχείο "ΙΝΟ" στο Βαθύ...!

Στη χθεσινοβραδινή αυτή συνάντηση σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, συμφωνήθηκε το όνομα του συνδυασμού που θα ονομάζετε "ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΥΠΟΤΕΙΝΟΥΣΑ - ΣΑΜΟΣ" και ο επικεφαλής του, που θα είναι ο γνωστός και καταξιωμένος γιατρός κ. Νίκος Γεωργίου...!
Ο κ. Γεωργίου θα είναι ο 4ος υποψήφιος Δήμαρχος Σάμου όπου θα πλαισιώνεται από άλλους καταξιωμένους πολίτες και η πλειοψηφία εξ αυτών δοκιμάζετε στην αναζήτηση ψήφου, για πρώτη φορά!

Μεταξύ αυτών ο γνωστός Φαρμακοποιός της πόλης κ. Γιώργος Κωνσταντάκης, αλλά και ο επίσης γνωστός και μαχητικός  Πολιτικός Μηχανικός κ. Γιάννης Παλαιοκαστρίτης.
Οι πληροφορίες που έχουμε αναφέρουν για 44 συνολικά πολίτες που έχουν ήδη δώσει τα χέρια με τον κ. Γεωργίου....αλλά για ευνόητους λόγους δεν θα αναφέρουμε ακόμα τα ονόματά τους αυτή την δεδομένη στιγμή, θέλοντας να τους προστατεύσουμε από τα "κομματικά δόντια", αυτών που θα επιδιώξουν να τους κόψουν τον δρόμο.
Αυτό που είναι σίγουρο πάντως είναι πως αυτός ο συνδυασμός δεν θα έχει κομματικό χαρακτήρα και είναι αυτό κάτι, ... αφού κάνει τους πολίτες (που έχουν αγανακτήσει και έχουν απαξιώσει την πολιτική ζωή) να ξανασκέφτονται σοβαρά την επιλογή τους στη ιστορική αυτή στιγμή της δημιουργίας του Καλλικράτειου Δήμου Σάμου...!

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ





Δεν υπάρχουν σχόλια: