Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Η κοροϊδία έχει και τα όρια της Νομάρχη Σάμου Μανόλη Κάρλα




Η Εταιρεία ΕΔΡΑΣΟΜΗΧΑΝΙΚΗ Α.Ε έχει αναλάβει το έργο για την προστασία του Λιμένα Πυθαγορείου.Υπέβαλε αίτηση σε αναρμόδιο φορέα για να εξασφάλιση χώρου εργοταξιακού για την κατασκευή τεχνικών ογκολίθων αλλά και για την μεταφορά τους.


Επέλεξε το Μαλαγάρι με παράνομη άδεια που παραχώρησε το Λιμενικό Ταμείο Σάμου(ΑΝΑΡΜΌΔΙΟ) και στη συνέχεια επέλεξε το Μερτζίκι με παράνομη άδεια που παραχώρησε σε αυτή ο Δήμος Βαθέος (αναρμόδιο)

Και οι δυο αυτοί φορείς εκ του Νόμου δεν έιχαν τέτοια αρμοδιότητα.Αρμόδια υπηρεσία για την έκδοση αδειών είναι η Διεύθυνση Βιομηχανίας και Ανάπτυξης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Σάμου.

Εκτός από όλα αυτά οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης που ελέγχουν το έργο γνωρίζουν ότι η κατασκευή τεχνικών ογκολίθων απαγορεύεται ρητά από την κείμενη Νομοθεσία στο Μερτζίκι.

Κατά την χθεσινή αυτοψία από Λιμεναρχείο και την Κτηματική Υπηρεσία τα πορίσματα εστάλησαν στην Εισαγγελία της Σάμου.Όλοι γνώριζαν ότι παράνομα η εταιρεία κατασκεύαζε ογκολίθους χωρίς την νόμιμη άδεια.

Το κυριότερο
η εταιρεία από κατασκευή τεχνικών ογκολίθων, με μηχανήματα της πραγματοποίησε και εξόρυξη αδρανών υλικών από το Βουνό.Τα φόρτωνε σε φορτηγό τα πετούσε στη Θάλασσα και μετά με γερανό τα μετέφερε στη φορτηγίδα.

Μετά από όλα αυτά και γνωρίζοντας η Νομαρχία Σάμου ότι και η ίδια σε λίγο θα βρεθεί εκτεθειμένη έναντι του Νόμου ,άρχισαν ορισμένοι να διαδίδουν ότι με όλα αυτά τα δημοσιεύματα θα σταματήσει το έργο.


Νομάρχη της Σάμου αν το έργο είναι παράνομο να σταματήσει.Αν χρειάζεται άδειες να τις εκδώσετε,αρκετά όλοι σας με αυτές τις φτηνές δικαιολογίες.

Με αυτά που γίνονται στο ΜΕΡΤΖΊΚΙ είστε όλοι υπεύθυνοι.Ο νόμος θέλετε δεν θέλετε θα εφαρμοστεί προς πάσα κατεύθυνση.
Η παράγκα που έχετε στήσει χρόνια τώρα έχει διαλύσει στο ΜΕΡΤΖΙΚΙ ,το περιβάλλον το έχετε υποβαθμίσει ,όπως μας έχει υποβαθμίσει όλους μας η παρουσία σας στα πράγματα.


Αρκετά και έως εδώ η κοροϊδία.



Το έγγραφο της εταιρείας ΕΔΡΑΣΟΜΗΧΑΝΙΚΗ Α.Ε σε όλους του τόννους υποσχόταν ότι δεν θα προβεί σε αλλοίωση του περιβάλλοντος και δεν θα έκανε εξόρυξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: