Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΥΡΙΕ Κάρλα.....αυτά τα ψευτοδιλήμματα που βάζετε μπροστά να τα πείτε αλλού! Να τα πείτε στον Εισαγγελέα που θα σας καλέσει.

Κύριε Νομάρχα επειδή τίποτα δεν είναι κρυφό και όλα μαθαίνονται (ειδικά στη Σάμο) για σταματήστε αυτό το μιξοκλαψιάρικο παραμύθι που πάτε και διαδίδετε στον κόσμο κάτω (μαζί με τις υπηρέτριες σας), γιατί θα αρχίσουμε να αναφέρουμε πιο σκληρά ντοκουμέντα!

Ήδη η πολιτική σας καριέρα έκλεισε και μάλιστα πολύ άδοξα και γρήγορα!

Καλό θα ήταν λοιπόν να αρχίσετε να κάνετε πρόβα κανένα στηθοσκόπιο αφού η θέση του Διευθυντή Παθολογίας στην Κλινική του Νοσοκομείου της Σάμου σας περιμένει.
Μια θέση όπου την είχατε σκλαβωμένη 8 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ και εκτός από τον μισθό του Νομάρχη (μέχρι πρόσφατα) παίρνατε και τα αδούλευτα λεφτουδάκια της!
Δηλαδή για να ξέρει και ο κόσμος τουλάχιστον 7000 € (χιλιαρικάκια) τον μήνα!
Και ήταν τόσο προκλητική αυτή σας η πρακτική που πολλές φορές είχατε το θράσος να παραπονιέστε και να ζητάτε και τις εφημερίες που δεν σας πληρώνανε!!!!!!!!!


Όλα αυτά σας τα γράφουμε διότι όσο και να διαδίδετε στον κόσμο ότι ο Γαρυφάλλου και ο Νέγρης θα καταστρέψουν το έργο του Λιμανιού στο Πυθαγόρειο με τις αποκαλύψεις που κάνουν στο Μερτζίκι...ποσώς μας ενδιαφέρει!
Ας προσέχατε τι υπογράφατε και τι όρους βάζατε και αφήστε μας, εμάς απ' έξω!


Όσο για τα άλλα επίσης που αναφέρετε ότι μας βάζει ο Κατρακάζος για να σας χτυπήσει πολιτικά εσάς και τον Θάνο... να ξέρετε πως πολύ στραβά το αρχίζετε το προεκλογικό παιχνίδι.


Μην νομίζετε ότι ο κόσμος πια σας πιστεύει και ξυπνήστε γιατί σας πήραν χαμπάρι!


Ο Νέγρης και ο Γαρυφάλλου λέγανε για το Μερτζίκι πάνω από 1 μιση χρόνο !!!

Άσε κ. Νομάρχα .....και η "ΒΙΓΛΑ"...!
Πάρα πολλά χρόνια!
Μήπως και την "ΒΙΓΛΑ" την έβαλε ο Κατρακάζος;


Κύριε Κάρλα ας προσέχατε τι κάνατε με αυτό το έργο και το Μερτζίκι και δυστυχώς για εσάς, το νερό έχει μπει πια στο αυλάκι και κυλά, αφού ήδη επιλαμβάνεται ο Εισαγγελέας.


Επίσης να ξαναεπαναλάβω τουλάχιστον εγώ σαν Γαρυφάλλου (για μια ακόμη φορά) και να το διαβάσουν και άλλοι που "ενδιαφέρονται" (Ευσέβιος), πως με κανέναν Κατρακάζο δεν έχω επαγγελματική συνεργασία και ας αποδείξει όποιος άλλος κάτι αντίθετο!

Εξάλλου κ. Κάρλα όπου φτωχός και η μοίρα του! 
Την μοίρα μας που την καθορίζουμε εμείς οι ίδιοι και εξαρτάται τι θέλουμε!
Να κοιμόμαστε ήσυχοι...ή να έχουμε την αγωνία η υπογραφή που βάζουμε έχει τραγικές συνέπειες για την αξιοπρέπειά μας;

Εκτός και αν πια μας έχει γίνει συνήθεια που και αυτή μπορεί να σε οδηγήσει στο ΛΑΘΟΣ!

Άλλο να βάζεις υπογραφή για αναπηρική σύντάξη στον κουμπάρο.......και άλλο για δημόσια έργα!



Δεν υπάρχουν σχόλια: