Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Σάββατο, 28 Αυγούστου 2010

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΜΟΥ: Πολλές αντιδράσεις για την διοίκηση του Νοσοκομείου Σάμου!

Τις τελευταίες ημέρες μετά και το ντόμινο των εξελίξεων από τις νέες ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό αλλά και την εκτός λειτουργίας του Αξονικού Τομογράφου, του Ακτινολογικού μηχανήματος και του Μαστογράφου, δεχόμαστε πλήθος παραπόνων, από πολίτες, από ασθενείς, από πολιτικούς παράγοντες αλλά και μέλη του Δ.Σ. του Νοσοκομείου για την ισχνή αντίδραση της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Σάμου κας Σίδερη Βασιλείας.
Όλοι αυτοί της καταλογίζουν ευθύνες και χαλαρότητα, αφού για περίπου 2 μήνες δεν έχει συγκαλέσει κάποιο Διοικητικό Συμβούλιο, ιδιαίτερα ΕΚΤΑΚΤΟ μετά και τις σοβαρές εξελίξεις.
Αυτό όπως λένε γίνεται για να μην νιώσει άβολα η πολιτική ηγεσία του υπουργείου υγείας θέλοντας να δείξουν πως όλα κυλούν ομαλά!
Κάτι βέβαια που δεν ισχύει!
Κρίνεται επιβεβλημένο να γίνει τουλάχιστον ΕΚΤΑΚΤΟ συμβούλιο και να αποφασίσει τι θα γίνει το επόμενο διάστημα για να αντιμετωπιστούν τα πάμπολλα προβλήματα που έχουν προκύψει!


Για την ιστορία να πούμε πως η σύνθεση του Δ.Σ. του Νοσοκομείου είναι η εξής:


Διοικήτρια του Νοσοκομείου : Σίδερη Βασιλεία του Εμμανουήλ
Αντιπρόεδρος: Ρίγλη − Δήμου Αριάδνη του Γεωργίου με αναπληρώτρια την Κτίστου Ματρώνα του Κλεάρχου.
Μέλη: Πετρούσκας Δημήτριος του Κωνσταντίνου με αναπληρωτή του τον Σκάλκο
Ανδρέα του Δημητρίου.

Διομής Ιωάννης του Γεωργίου, με αναπληρωτή του τον Γριδάκη Δημήτριο του Δημητρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: