Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΜΟΥ: Πλήρης διάλυση!!! Μετά τον Αξονικό Τομογράφο...τώρα και χωρίς Ακτινολογικό μηχάνημα αλλά και Μαστογράφο!!!! Απίστευτο μπάχαλο!

Μετά τον Αξονικό Τομογράφο που βγήκε OFF (μετά από την ενημέρωση της εταιρίας πως χρειάζεται το νοσοκομείο να επανδρωθεί με καινούριο) στο Νοσοκομείο της Σάμου, εκτός λειτουργίας έχει βγει και το Ακτινολογικό μηχάνημα, αφού έχει καεί μια λυχνία του μηχανήματος και χρειάζεται επισκευή!
Έτσι αυτή την στιγμή, το Νοσοκομείο καλύπτει τις ανάγκες για ακτινολογικές εξετάσεις των ασθενών, με έναν φορητό ακτινολογικό μηχάνημα που υπάρχει στα χειρουργεία!!
Η ταλαιπωρία των ασθενών βέβαια δεν σταματά εδώ και μετά από αυτές τις ζημιές το κερασάκι στη τούρτα έρχεται να συμπληρώσει η πληροφορία που είχαμε χθες το απόγευμα, πως εκτός λειτουργίας βγήκε και ο Μαστογράφος του Νοσοκομείου!!!!!!!!!!!
Δηλαδή ένα απίστευτο ΜΠΑΧΑΛΟ που δείχνει ότι έχει επέλθει πλήρη διάλυση, με δεδομένο και τις φοβερές ελλείψεις που υπάρχουν με νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό!
Από την άλλη, μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει για αυτά τα πολύ σοβαρά προβλήματα που δείχνουν μια εικόνα αποσύνθεσης στο Νοσοκομείο, καμία πολιτική αντίδραση ούτε από τον Βουλευτή της Σάμου κ.Πυθαγόρα Βαρδίκο αλλά ούτε και από τον Νομάρχη Σάμου (που είναι και γιατρός) κ. Μανώλη Κάρλα!
Αυτή την στιγμή το Νοσοκομείο εξυπηρετεί 7 νησιά και χιλιάδες κατοίκους.
Την Σάμο, την Ικαρία, τους Φούρνους, την Πάτμο, την Λέρο, το Αγαθονήσι, και τους Λειψούς!!!
 Τουλάχιστον απαράδεκτη ΑΥΤΉ Η ΕΙΚΌΝΑ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: