Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΜΟΥ: ΤΕΛΟΣ ο Αξονικός Τομογράφος!!! Χιλιάδες πολίτες σε Σάμο- Ικαρία-Φούρνους-Πάτμο & Λέρο με τις ευλογίες της πολιτείας μπορούν ελεύθερα να πεθάνουν!!!!!!

ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ!!!

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΑΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;

Σήμερα το πρωί ανακοινώθηκε (μετά από 15 ημέρες που είναι εκτός λειτουργίας) ΔΥΣΤΥΧΩΣ πως ο ΑΞΟΝΙΚΟΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΣ του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ της ΣΑΜΟΥ καταστράφηκε και καμία πλέον εξέταση δεν μπορεί να κάνει το Νοσοκομείο!
Μετά από από τις πολλές προσπάθειες των τεχνικών για την εν μέρει λειτουργία του μηχανήματος, τελικά δεν κατάφεραν  να το επισκευάσουν, με αποτέλεσμα να ανακοινωθεί στην διοίκηση από την εταιρία, πως θα πρέπει να προμηθευτούν καινούριο.
Από την άλλη η διοίκηση (όσο γνωρίζουμε) έχει κάνει τα απαραίτητα έγγραφα για την προμήθεια καινούριου αξονικού, αλλά οι γραφειοκρατικές διαδικασίες προβλέπουν πως η παραλαβή μπορεί να γίνει και σε 2 ολόκληρα χρόνια!!!!!!

Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να ξεπεραστούν πολλά προβλήματα και γραφειοκρατικά εμπόδια ώστε να έρθει ΑΜΕΣΑ στη Σάμο Αξονικός Τομογράφος.
Θα πρέπει να γνωρίζει και ο κόσμος πως αυτός ο Αξονικός εξυπηρετεί 5 μεγάλα νησιά (Σάμος - Ικαρία - Φούρνοι - Πάτμος - Λέρος) και χιλιάδες πολίτες που σημαίνει πως είναι αδύνατον να μείνουν ξεκρέμαστοι όλοι αυτοί και ιδιαίτερα αυτοί που χρήζουν ΑΜΕΣΗΣ εξέτασης!

Επίσης θεωρείται ακόμα πιο επιβεβλημένο αυτό, από το γεγονός του ότι το εξωτερικό ιατρείο του κ. Παπαϊωάννου (που διαθέτει αξονικό τομογράφο) δεν μπορεί να δεχθεί άλλα ραντεβού από το νοσοκομείο διότι έχει συμπληρωθεί το πλαφόν από τα ασφαλιστικά ταμεία!
Ακόμα ούτε και τα κατεπείγοντα αφού και εκεί είναι συμπληρωμένο το πλαφόν!!
Και πέραν αυτού και να διαθέσει κάποιος χρήματα για να κάνει την εξέτασή του υπάρχει πρόβλημα και στα ραντεβού αφού θα χρειαστεί αρκετές ημέρες για να τα κλείσει!!!

Θεωρείται λοιπόν ΑΝΑΓΚΑΙΑ η παρέμβαση της Υπουργού Υγείας κυρίας Ξενογιαννακοπούλου διότι η αγανάκτηση του κόσμου έχει φτάσει στα όριά της.
Τέλος θα θέλαμε να ρωτήσουμε την κυρία Υπουργό και τον κύριο Βουλευτή Σάμου ποιος ο λόγος που μπαίνει ΠΛΑΦΟΝ σε τέτοιες εξετάσεις ( ακόμα και στις επείγον! ) από τα ασφαλιστικά ταμεία, όταν δημιουργείται ένα τέτοιο θέμα;
Ένας ασφαλισμένος που δουλεύει χρόνια και πληρώνει ΚΑΝΟΝΙΚΑ τις εισφορές του, γιατί τον καλείτε σαν ΚΡΑΤΟΣ και του ζητάτε πάλι λεφτά;
 



Δεν υπάρχουν σχόλια: