Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Τι ψηφοδέλτιο θα μπορούσε να ήταν αυτό;

Έκπληξη ένιωσαν πολλοί χθες το βράδυ όταν έβλεπαν σε γνωστό παραλιακό μαγαζί της Σάμου διάφορα πολιτικά πρόσωπα της τοπικής αυτοδιοίκησης και από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, να γευματίζουν και να συζητούν όλα τα πολιτικά δρώμενα του νομού.
Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι παρόλο που είναι από διαφορετικούς χώρους δεν έχουν να χωρίσουν κάτι, αλλά και να υποθέσει πως έχοντας μπει ήδη σε προεκλογική περίοδο, άρχισαν οι διεργασίες για ψηφοδέλτια είτε αντάρτικα, είτε ανεξάρτητα, είτε και κομματικώς συνεργαζόμενα.
Εμείς αποθανατίσαμε αυτή την στιγμή και αυτό που μας μένει σαν ερώτημα και σαν εικόνα είναι πως ένα τέτοιο ψηφοδέλτιο με οποιαδήποτε ερμηνεία και αν έχει, ίσως να απέφερε και καλά αποτελέσματα. 
Το θέμα είναι ποιος θα ήταν ο επικεφαλής!
Μην ξεχνάμε (βλέποντας την φωτογραφία) πως διακρίνονται ο Δήμαρχος Σάμου κ. Φίλιππας Πετρούσκας, οι 4 αντιδήμαρχοι (Καραμιχάλης, Κοχλιός, Φραντζής, Αμυρσώνης), οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Σεβαστάκης, Πανουράκης, Τζανενάς και κα Αμυρσώνη, αλλά και ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου κ. Γιώργος Στάντζος με τον Νομαρχιακό Σύμβουλο κ. Νίκο Κατρακάζο!
Επικεφαλής θα μπορούσαμε να πούμε ότι μπορεί να προέκυπτε ο Νίκος Κατρακάζος, αφού ακούστηκε και αυτό το σενάριο υποστηριζόμενος από την "ομάδα" Πετρούσκα!
Ακόμα και τον Φίλιππα Πετρούσκα με ένα αντάρτικο ψηφοδέλτιο!
Ακόμα, ακόμα και τον Γιώργο Στάντζο, παρόλο που πριν λίγους μήνες πολλοί θεωρούσαν δεδομένη την κάθοδο στις εκλογές του Νοέμβρη με αντιπαλό του τον Νίκο Κατρακάζο.
Μια φωτογραφία πολύ "μπερδεμένη" που ίσως τον Γενάρη του 2011 έχει φόντο της πίσω το Δημαρχιακό Γραφείο!!!  


Aπό aegaio.blogspot.com 







Δεν υπάρχουν σχόλια: