Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Λυπούμαστε ειλικρινά για την πολιτική ζωή του τόπου!

Πριν από λίγο ακούσαμε τον Βουλευτή Σάμου τον κ. Πυθαγόρα Βαρδίκο να δίνει συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό "Ράδιο Αρμονία" στην εκπομπή της δημοσιογράφου κας Σταματίας Ράπτη σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ αυτά που ακούσαμε αντικατοπτρίζουν την εικόνα της πλήρους διάλυσης και κατάντιας αυτού του τόπου που λέγεται Σάμος.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ η απίστευτη ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑ που αντιμετωπίζει ένας εκπρόσωπος του Ελληνικού Κοινοβουλίου τα θέματα και τα ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ που αντιμετωπίζει η Σάμος, είναι η απάντηση στην πολιτική απαξία των πολιτών για τους ντόπιους πολιτικούς εκπροσώπους!
Δεν ξέρουμε που να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε σε αυτά που ακούσαμε!
"Το Νοσοκομείο της Σάμου λειτουργεί κανονικά, αφήστε το στην ησυχία του" ή την άποψη "ότι τα έργα του Περιφερειακού και του Βιολογικού, αφορούν τον Νομάρχη και τον Δήμαρχο και όχι εμένα" είναι μερικές από τις απαντήσεις που δείχνουν ότι ένα τεράστιο πέπλο έχει καλύψει τον νομό και έχουν ρίξει σε χειμερία νάρκη τον τόπο!!!

Η άποψη και τα υπονοούμενα του κυρίου Βαρδίκου πως η ανάδειξη των προβλημάτων του Νοσοκομείου Σάμου είναι κατά κάποιο τρόπο στημένα, αφήνεται στην κρίση των πολιτών και των ασθενών που περνούν τα πάνδεινα καθημερινά σε αυτό το χώρο, που κάποτε ο σύντροφος του κ. Βαρδίκου, ο αείμνηστος Γιώργος Γεννηματάς είχε σαν όραμα να υπηρετεί τον Έλληνα πολίτη!

Υ.Γ. Ελπίζουμε κ. Βουλευτά την σκληρή κριτική να την δέχεστε, άσχετα με την προσωπική εκτίμηση που έχουμε στο πρόσωπό σας. Εξάλλου ο δικός μας ρόλος δεν έχει να κάνει με προσωπικά συμφέροντα ή φιλοδοξίες ή και συμπάθειες, αλλά με την αποστολή που έχουμε να αναμεταδίδουμε την φωνή του Έλληνα ψηφοφόρου!
Τώρα, από εκεί και πέρα αν δεν την ακούτε αυτή τη φωνή είναι δικό σας θέμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: