Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΜΟΥ: Ακόμα δεν έχει δώσει η διοίκηση του Νοσοκομείου Σάμου την αιτία θανάτου της 42χρονης Α.Κ. από το Κοκκάρι...!

Εδώ και 4 εβδομάδες περίπου όλοι έμειναν άφωνοι, όταν άκουσαν για τον ξαφνικό θάνατο μιας 42χρονης κοπέλας από την περιοχή του Κοκκαρίου.
Ο θάνατος της κοπέλας αυτής, που ήταν πολύ γνωστή σε όλη τη Σάμο, έφτασε να γίνει αντικείμενο συζήτησης σε όλο το νησί για τον λόγο που έχασε τη ζωή της τόσο ξαφνικά. Τα σενάρια που έκαναν οι πολίτες ήταν διάφορα.
Το σενάριο που ακούστηκε περισσότερο, ήταν ότι η κοπέλα αυτή μια εβδομάδα πριν το θάνατό της, είχε πέσει από μια σκάλα και είχε τραυματιστεί στο κεφάλι.
Τότε συγγενικά της πρόσωπα την είχαν οδηγήσει στο νοσοκομείο όπου εκεί οι γιατροί που την εξέτασαν μετά τις απαραίτητες εξετάσεις, έκριναν ότι είναι καλά και την άφησαν να φύγει.
Μια εβδομάδα μετά η 42χρονη Α.Κ. ένιωσε ζαλάδες, ενώ άρχισε να έχει αιμόπτυση και εσπευσμένα οδηγήθηκε ξανά στο νοσοκομείο!
Όμως δυστυχώς ήταν πολύ αργά αφού εκεί εξέπνευσε χωρίς κανένας ουσιαστικά να μπορέσει να κάνει κάτι.


Ίσως και αυτό το σενάριο που αναφέρουμε να μην είναι το πραγματικό.
Δεν μας ενδιαφέρει και πολύ!

Αυτό που μας ενδιαφέρει όμως είναι το γεγονός ότι οι διοικούντες του Νοσοκομείου Σάμου, δεν έκαναν ποτέ γνωστό ποιες ενέργειες έκαναν για να μάθει η κοινή γνώμη την αιτία θανάτου αυτής της κοπέλας, αλλά και να γνωρίζουμε αν ευθύνεται κάποιος γιατρός γι' αυτή την δυστυχή εξέλιξη.


Έχει ΔΥΣΤΥΧΩΣ επικρατήσει σε αυτό το νησί, μια απίστευτη ΟΜΕΡΤΑ και κανείς πολίτης δεν έχει το δικαίωμα να γνωρίζει πράγματα που είναι υποχρεωμένοι κάποιοι να γνωστοποιούν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Από την άλλη δυστυχώς και τα ραδιόφωνα τηλεόραση και εφημερίδες έχουν μπει σε μια διαδικασία παρακολούθησης των γεγονότων αφού αναμεταδίδουν ΜΟΝΟ δελτία τύπου, χωρίς να κάνουν ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ...!

Δεν υπάρχουν σχόλια: