Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΜΟΥ: Πάλι χωρίς ΑΞΟΝΙΚΟ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟ εδώ και 15 μέρες!!!

ΕΔΩ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ Η SIEMENS...!!!

Για άλλη μια φορά ΔΥΣΤΥΧΩΣ ο Σαμιώτης πολίτης θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη αν θέλει να κάνει την δουλειά του!


Και πάλι (αφού συνεχώς επαναλαμβάνεται) ο ΑΞΟΝΙΚΟΣ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟΣ του Νοσοκομείου Σάμου έχει βγει εκτός λειτουργίας αφού χάλασε κάποιο ανταλλακτικό και έτσι θα πρέπει να περιμένουμε την εταιρία (SIEMENS) για να το στείλει ώστε να ξαναλειτουργήσει!!!


Ένα πρόβλημα που συνεχώς επαναλαμβάνεται και διάφορα λαμόγια είχαν προβλέψει τον τρόπο που θα στηνόταν αυτή η δουλειά ώστε και να χαλάει πολύ εύκολα και να μην υπάρχει τρόπος να τον φτιάξει κάποιος άλλος με άλλα ανταλλακτικά!


Η εύκολη απάντηση των διοικούντων στο Νοσοκομείο είναι ότι ο αξονικός είναι 12 χρονών και "...μηχανήματα είναι...χαλάνε"!!!!!!!!!


Έτσι αναγκάζεται το νοσοκομείο να στέλνει σε εξωτερικό διαγνωστικό εργαστήριο τους ασθενείς για να κάνουν αξονικές εξετάσεις.


Εδώ όμως υπάρχει ένα πρόσθετο πρόβλημα.
Αν συμπληρωθεί το πλαφόν που δίνουν τα ασφαλιστικά ταμεία, τότε ο ασθενής καλείται να πληρώσει από την τσέπη του την εξέταση που σημαίνει, 90....120 ή και 170 €...!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Άσχετα ότι ο ασθενής αυτός όσα χρόνια δουλεύει έχει δώσει τα λεφτά του αυτά στις ασφαλιστικές εισφορές της εργασίας του!!!!!!


Πολλοί επίσης αναφέρουν και θα πρέπει να το επισημάνουμε αυτό πως ο Εισαγγελέας της Σάμου θα πρέπει να εξετάσει το γεγονός των συχνών ζημιών που συμβαίνουν στον Αξονικό από τότε που έχει ανοίξει και λειτουργεί το εξωτερικό ιατρείο!!!!!!!!!!!


Θέματα που οι αρμόδιες δικαστικές αρχές πρέπει να τα εξετάσουν!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: