Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΜΟΥ: Υπάρχει Βουλευτής; Υπάρχει Νομάρχης; Υπάρχει Αυτοδιοίκηση;

Μέσα σε όλα αυτά τα ευτράπελα που συμβαίνουν με το Νοσοκομείο της Σάμου και που θα σας δημοσιοποιούμε συνεχώς, οι καθ' ύλην πολιτικοί αρμόδιοι επί του θέματος, έχουν βγάλει την ουρά τους απ' έξω, παρόλο που προεκλογικά στο όνομα της υγείας επενδύουν πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια!
Ο Βουλευτής Σάμου που έχει εκλεγεί από αυτούς τους πολίτες που ταλαιπωρούνται καθημερινά σε αυτό το νοσοκομείο, δείχνει ανίκανος να πιέσει την κυβέρνηση αυτή και που είναι κυβέρνηση από το ίδιο κόμμα που ανήκει ο ίδιος. 
Μάλιστα με έκπληξη τον είχαμε ακούσει σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό να λέει, πως έναν από τους στόχους του Νοσοκομείου της Σάμου που είναι η δημιουργία του Οργανισμού του Νοσοκομείου, δεν τον γνωρίζει !!!!!
Ο κ. Βαρδίκος έχει πολιτική ευθύνη με αυτή την κατάντια του Νοσοκομείου, όπως και ο Νομάρχης Σάμου κ. Μανώλης Κάρλας που είναι και γιατρός και όπου μάλιστα, εδώ και 8 χρόνια καταλαμβάνει μια θέση στη Παθολογική Κλινική χωρίς κανένας να τον ενοχλεί!!!!!!


Αυτά κ. Βουλευτά μπορείτε να μας πείτε γιατί συμβαίνουν;;;


Γιατί ο Νομάρχης Σάμου κ. Κάρλας έχει πιάσει εδώ και 8 χρόνια μια οργανική θέση στο νοσοκομείο παίρνοντας μισθό και καμμία κυβέρνηση δεν επεμβαίνει;

Δεν υπάρχουν σχόλια: