Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΜΟ ...




Προς: peiratikoi@yahoo.gr & κα Πόπη Χριστοδουλίδου.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ

Αγαπητοί "Πειρατικοί"
Διαβάζοντας την επιστολή του συναδέλφου δημοσιογράφου, Γιάνη Νέγρη και το σχόλιο της Πόπης Χριστοδουλίδου έχω και εγώ να συμπληρώσω τα εξής συμπληρωματικά στοιχεία.
Λίγο πιο κάτω από το συμβάν, που σας κατέθεσε, ο Γιάννης ο Νέγρης είχα και εγώ την δική μου "περιπέτεια".
Τραβώντας φωτογραφίες και βιντεοσκοπημένα πλάνα από το Λιμάνι του Μαλαγαρίου και την κατάσταση, που επικρατούσε με τα στρατιωτικά οχήματα να τα συγκεντρώνουν εκεί, από την εκκένωση του στρατοπέδου στο Μαλαγάρι, δέχθηκα από στρατιώτες και αξιωματικούς έλεγχο και απαγόρευση λήψεως εικόνας και ήχου.
Τους ενημέρωσα ότι βρίσκομαι σε δημόσιο χώρο και ότι κάνω, το κάνω με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών, αφού έπρεπε να ενημερώνω ταυτόχρονα τα κανάλια ALPHA & MEGA. Στο σημείο αυτό αποχώρησα.
Κάνοντας ανάρτηση των εικόνων στο διαδύκτιο, αλλά και μετά την προβολή βίντεο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, το τηλέφωνό μου δέχθηκε βροχή κλήσεων από διάφορους στρατιωτικούς κύκλους, αλλά και άλλους, που δεν δύναται να αναφέρω αυτή την στιγμή, να αποσύρω ένα βίντεο όπου έδειχνε λέει στρατιωτικά μυστικά του κράτους!!! αλλιώς θα αντιμετωπίσω ποινικές κυρώσεις!!!

Διαμαρτύρομαι και εγώ έντονα σαν δημοσιογράφος, αλλά και σαν πολίτης, διότι αυτή η υπερευαισθησία των αξιωματούχων του στρατού δεν υφίσταται, ούτε με τις έρευνες στα χωρικά μας ύδατα του τουρκικών πλοίων "ΠΙΡΙΣ ΡΕΙΣ" & "ΤΣΕΣΜΕ", ούτε με τις βόλτες που κάνουν Τουρκικές φρεγάτες, μέχρι ακόμα και το Σούνιο, ούτε ακόμα και με τις αναφορές που υπάρχουν για την αφαίρεση του σταυρού από την σημαία μας!
Αυτή την υπερευαισθησία δεν την βλέπουμε, ούτε ακόμα και με το κλείσιμο των 2/3 των ελληνικών φυλακίων στο νησί της Σάμου.
Ίσως δεν γνωρίζουν αυτοί οι στρατιωτικοί κύκλοι κάτι, που το γνωρίζουν ακόμα και τα παιδιά του δημοτικού. Ότι τα "μυστικά του κράτους" φαίνονται πολύ απλά, μέσα από έναν δορυφόρο.

Σας ευχαριστώ.
Γαρυφάλλου Γιώργος Δημοσιογράφος - Εκδότης εφημερίδας "Σαμιακή ΓΝΩΜΗ" - διαπιστευμένος ναυτιλιακός συντάκτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: