Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Νεα από το μέτωπο της φωτιάς.....

Από νωρίς έχει φθάσει στο μέτωπο της φωτιάς και ο Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Γεροκώστας Απόστολος ενώ αυτή την ώρα έφθασε στη Σάμο και ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου της Πυροσβεστικής κ. Γιάννης Μαντής.Οι εκτιμήσεις τους είναι πως οι εξελίξεις είναι πολύ καλές.

Το μόνο σημείο που έχει πολύ δουλειά ακόμη σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων είναι η χαράδρα στην περιοχή Μακροχώραφο.Στο σημείο υπάρχουν και πολλά πεζοπόρα τμήματα.

Η φωτιά "έγλειψε" στην κυριολεξία το Στρατόπεδο του Μαλαγαρίου, αλλά χάρις στις πολύ καλές συντονισμένες προσπάθειες του Στρατού εκκενώθηκε το στρατόπεδο στο Λιμάνι του Μαλαγαρίου.Στην περιοχή Ζερβού που υπήρχε το μεγάλο πρόβλημα, οι φλόγες πέρασαν 10 μέτρα από τις δεξαμενές καυσίμων της ΕΚΟ και με ιδία μέσα της εταιρίας κρατήθηκε η φωτιά απ' έξω.

Στην κατάσβεση της φωτιάς πήραν μέρος 7 αεροσκάφη και 4 ελικόπτερα, ενώ υπήρχαν και περίπου 40 οχήματα της Πυροσβεστικής, των Δήμων και των Εθελοντών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: