Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

“Προπομπός” του Ερντογάν τουρκικά F16 που έκαναν παραβιάσεις

Επί 40 λεπτά έκοβαν βόλτες έξι τουρκικά μαχητικά που μπήκαν σε σχηματισμό μάχης στο Αιγαίο και παρέμειναν μέχρι μισή ώρα πριν απογειωθεί ο Ταγίπ Ερντογαν.

Πριν έρθει ο Τούρκος Πρωθυπουργός στην Αθήνα, οι στρατηγοί φρόντισαν να στείλουν το μήνυμα.
Στις εννιά και είκοσι το πρωί τα έξι F16 παραβίασαν τον εθνικό εναέριο χώρο. Αμέσως σήμανε συναγερμός και μαχητικά της Πολεμικής Αεροπορίας αναγκάστηκαν μετά την πρώτη αναγνώριση να εμπλακούν και να αναχαιτίσουν τους εισβολείς.
Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Τούρκοι πιλότοι πείστηκαν να αποχωρήσουν μόλις τριάντα λεπτά πριν απογειωθεί το πρωθυπουργικό αεροπλάνο με τον Ταγίπ Ερντογάν και τους υπουργούς.
Από την Δευτέρα η τουρκική αεροπορία έχει να επιδείξει ιδιαίτερη κινητικότητα στο Αιγαίο,η οποία δεν έχει πάντα σχέση με τις τρεις μεγάλες ασκήσεις που εκτελούν οι Τούρκοι στο Αιγαίο. Λογικά όλοι ανέμεναν μία ύφεση της τουρκικής στρατιωτικής παρουσίας στο Αιγαίο,τουλάχιστον σήμερα και αύριο που ο κ.Ερντογάν θα βρίσκεται στην Αθήνα.
Οι... βουλές όμως των στρατηγών φαίνεται πως είναι άλλες

Δεν υπάρχουν σχόλια: