Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

ΙΚΑΡΙΑ.....Ένα νησί που η εξουσία το αγνοεί!

Φαίνεται τελικά πως τα 2 μεγάλα κόμματα εξουσίας, η Ν.Δ. και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεν έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση το νησί της Ικαρίας.
Εξάλλου πολλά χρόνια τώρα...πολλές δεκαετίες, το νησί των ανέμων είναι ιδαίτερα εγκατελλειμένο από αυτούς που κυβερνούν και για το μόνο που τους θυμούνται είναι όταν έχουν υποψίες πως εκεί μπορεί να στρατοπεδεύουν κάποιοι τρομοκράτες!
(ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ σήμερα!---Πάλι στην Ικαρία στρέφονται οι αρχές για τρομοκράτες λες και το νησί έχει κάτι που τους μαγνητίζει. Εκεί άλλωστε συνελήφθησαν οι Ξηροί που διέμεναν μόνιμα ενώ τώρα υπάρχουν πληροφορίες πως το καλοκαίρι έμειναν εκεί από 1-3 μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης. Πως μπορούν να το ξέρουν εκτός από το να τους παρακολουθούσαν και άρα να συνεχίσουν να τους παρακολουθούν; Τι έχει όμως αυτή η Ικαρία και πάνε όλοι σε αυτό το όμορφο νησί να σκεφθούν που θα χτυπήσουν;)
Με τα μέχρι τώρα δεδομένα η Ν.Δ. δεν επέλεξε κανέναν υποψήφιο από την Ικαρία, αλλά το ίδιο και το ΠΑ.ΣΟ.Κ.!!!
Το μόνο κόμμα μέχρις στιγμής είναι το Κ.Κ.Ε. που επέλεξε έναν από τους 3 να είναι από εκεί και αναμένουμε την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων από τον ΛΑ.Ο.Σ. και τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Οι Ικαριώτες σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, είναι έξαλλοι και πως να μην έχουν δίκιο όταν ξέρουμε πως εκεί υπάρχουν περίπου 8000 ψηφοφόροι που δεν είναι και αριθμός που μπορεί να σε κάνει να μην γυρνάς το κεφάλι σου προς τα εκεί.
Απλά τα 2 μεγάλα κόμματα εξουσίας για άλλη μια φορά αποδεικνύουν πόσο πολύ αγνοούν τους Ικαριώτες.
Έναν λαό που ενοχλεί με την στάση του την εξουσία και αυτή τους "τιμωρεί" με διάφορους τρόπους!
ΚΡΙΜΑ και για την Ν.Δ. και για το ΠΑ.ΣΟ.Κ........

Δεν υπάρχουν σχόλια: