Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Eπίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας στο Βαθύ.






Που ήταν ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου ενώ είχε ενημερωθεί;

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Γιώργου Βλάχου, πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι μετά από πρόσκληση του Νομάρχη Σάμου κ. Κάρλα.
Σκοπός της επίσκεψης ήταν να δει από κοντά ο κ. Βλάχος τα προβλήματα που έχουν προκύψει στο Λιμάνι της Σάμου από τις καθιζήσεις, αλλά και τον ανενεργό χαρακτήρα που έχει αποκτήσει το Λιμάνι του Μαλαγαρίου.
Μαζί με τον Γεν. Γραμματέα ήταν και ο Αντινομάρχης κ. Ζάχαρης, αλλά και ο Προϊστάμενος των Τεχνικών Υπηρεσιών της Νομαρχίας.
Αυτό που έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν η απουσία του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Σάμου κ. Σαπουνά, αφού ήταν ένα θέμα που είχε ΑΜΕΣΗ αρμοδιότητα.
Όταν ρωτήθηκε ο κ. Νομάρχης διαβεβαίωσε πως ο κ. Σαπουνάς είχε προσκληθεί αλλά δυστυχώς δεν ανταποκρίθηκε, ούτε αυτός, ούτε και κανένας εκπρόσωπος!
Ο κ. Βλάχος διαβεβαίωσε πως θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να λειτουργήσει άμεσα το Λιμάνι Μαλαγαρίου, ενώ για τις ζημιές που έχουν προκύψει στο μεγάλο πάρκινγκ, επί της Θεμ. Σοφούλη θα ανταποκριθεί και εκεί άμεσα.
Επίσης μετά από ενημέρωση που είχε δήλωσε πως θα δει το θέμα της, μη είσπραξης του 5% του φόρου των εισιτηρίων που είναι χρήματα ανταποδοτικά και εξέφρασε την απορία του πως είναι δυνατόν αυτά τα χρήματα να μην εισπράττονται από το Λιμενικό Ταμείο.
Ο κ. Βλάχος ευχαρίστησε τον Νομάρχη για την ενημέρωση και αναχώρησε μετά από 2 ώρες περίπου για το Καρλόβασι.
Από δημοσιογραφικής πλευράς το θέμα κάλυψαν ο Γιώργος Γαρυφάλλου από τον 2000 Fm - 99,8, ο Ναυτιλιακός Συντάκτης Δημήτρης Λεκάτης και ο Γιάννης Νέγρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: