Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Ένα πολύ μεγάλο έργο για το Καρλόβασι. Έγιναν τα εγκαίνια του Λιμανιού

Πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 25 Αυγούστου 2009 τα εγκαίνια στο λιμάνι του Καρλοβάσου με την παρουσία του Υφυπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Παν. Καμένου, του γεν. Γραμματέα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κ. Ιωάν. Λέκκα, του Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Γιώργου Βλάχου, του Γραμματέα Διοικητικής Μεταρρύθμισης του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Μ. Αγγελόπουλου, αλλά και όλων σχεδόν των αρχών του τόπου.
Με την συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών σαν άξιος οικοδεσπότης ο Δήμαρχος Καρλοβασίου κ. Παν. Λυμπέρης διοργάνωσε μια πραγματική γιορτή τιμώντας όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό το έργο.
Μετά την κοπή της κορδέλας έγιναν και οι απονομές στους νικητές του 1ου σκέλους της "Ρεγγάτας του Αιγαίου 2009" ενώ στο τέλος έγινε μεγάλη συναυλία από τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο.

Πολύ μεγάλη αίσθηση προκάλεσε η απουσία των Δημάρχων Βαθέος και Πυθαγορείου κ. Φιλ. Πετρούσκα και Γ. Γεωργιάδη αλλά και των αντιδημάρχων!





























Δεν υπάρχουν σχόλια: