Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Ο Τζακ Λόιντ στο Καρλόβασι.


Διάλεξη έδωσε στο Καρλόβασι - για πρώτη φορά στην Ελλάδα - ο Τζακ Λόιντ που είναι ο διευθυντής του κορυφαίου ιστιοπλοϊκού αγώνα στον κόσμο, του VOLVO OCEAN RACE.
Ο Τζακ Λόιντ αφού μέσω της προβολής ενός βίντεο, ξενάγησε το ακροατήριο στον μαγικό κόσμο του VOLVO OCEAN RACE, εξήγησε τον τρόπο διεξαγωγής του θρυλικού αγώνα, ανέλυσε τις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζουν τα σκάφη στα λιμάνια και απάντησε σε πολλές ερωτήσεις για την ιστιοπλοϊα. Στο τέλος είπε και τη γνώμη του για την Ελλάδα και τη «Ρεγκάτα του Αιγαίου».
"Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα, αλλά και το Αιγαίο Πέλαγος, το οποίο αποτελεί πρόκληση για κάθε ιστιοπλόο, καθώς συναντάς καταστάσεις που πραγματικά είναι δύσκολο να προβλέψεις. Επίσης πολύ θετικές είναι οι εντυπώσεις μου και από την Aegean Regatta, αλλά καταλαβαίνετε ότι δεν μπορώ να κάνω σύγκριση με το VOLVO OCEAN RACE, καθώς είναι διαφορετικά τα μεγέθη. Εύχομαι η Ρεγκάτα σας να έχει την ίδια επιτυχία και τα επόμενα χρόνια".
Ο Τζακ Λόιντ τιμήθηκε στο Καρλόβασι από τους διοργανωτές κατά τη διάρκεια της απονομής των νικητών του πρώτου σκέλους

Δεν υπάρχουν σχόλια: