Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Δυστυχώς για άλλη μια φορά στα σκουπίδια οι δημοσιογράφοι στη Σάμο!

Απέτυχε για άλλη μια φορά στην επικοινωνιακή του πολιτική ο Νομάρχης Σάμου κ. Μανώλης Κάρλας ιδιαίτερα τώρα στο απόγειο της πολιτικής του καριέρας που είχαμε μια από τις σημαντικότερες εκλογικές αναμετρήσεις με τις νέες αυτοδιοικητικές αλλαγές.
Είναι Τρίτη πρωί και ακόμα δεν έχει μπορέσει ο δημοσιογραφικός κόσμος της Σάμου να έχει την κατάλληλη ενημέρωση από την Νομαρχία Σάμου που είναι και ο βασικός υπεύθυνος της εκλογικής διαδικασίας  ώστε και τα μέσα ενημέρωσης να ενημερώσουν τους πολίτες για τα αποτελέσματα των εκλογών.
Σε επικοινωνία που είχαμε με την Νομαρχία ώστε να έχουμε κάποια αποτελέσματα, υπάλληλοί της μας παραπέμπουν στο Πρωτοδικείο της Σάμου αγνοώντας βέβαια πως είναι αυτοί αρμόδιοι να ενημερώνουν τα μέσα!
Πέραν αυτού αναγκαστήκαμε την βραδιά των εκλογών να παρακαλούμε σαν τους ζητιάνους υπαλλήλους της Νομαρχίας να μας δώσουν κάποια αποτελέσματα ελπίζοντας στην καλή τους θέληση και μένοντας μέχρι τις 7 το πρωί στο διοικητήριο!
Οργάνωση μηδενική στον τομέα της πληροφόρησης των αποτελεσμάτων....άσχετα αν ο κάθε υπάλληλος που συμμετείχε σε αυτές τις διπλές εκλογές θα πληρωθεί και θα πάρει από 2.200 € ...!!! ο καθένας.


Το θέμα αυτό το καταδίκασαν και άλλοι συνάδελφοι δημοσιογράφοι όπως ο Χάρης Ζαβουδάκης και η Βιολέτα Τριπόδη της "Σαμιακής Τηλεόρασης", ο Μιχάλης Σβαρνιάς επίσης δημοσιογράφος του "Samos Fm 97,3" και της ΣΑΤ στο χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: