Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Δελίο Τύπου 9-11-2010



Σάμος,  9 Νοεμβρίου  2010


Δήλωση Βουλευτή Σάμου Πυθαγόρα Χ. Βαρδίκου
για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου


Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,
Οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου σηματοδότησαν το πρώτο βήμα για τη μεγαλύτερη αυτοδιοικητική μεταρρύθμιση που έχει συντελεστεί μέχρι σήμερα στη χώρα μας.
Όλοι οι συνδυασμοί που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ στο νομό μας κέρδισαν στον πρώτο γύρο των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών, την εμπιστοσύνη του κόσμου.
Ο Νάσος Γιακαλής με τον Θεμιστοκλή Παπαθεοφάνους στην Περιφέρεια, ο Στέλιος Θάνος στο Δήμο Σάμου, ο Χριστόδουλος Σταυρινάδης στο Δήμο Ικαρίας και ο Γιάννης Μαρούσης που ήδη είναι ο Δήμαρχος Φούρνων για τα επόμενα τριάμισι χρόνια, κερδίζοντας με ποσοστό 67,67%.
Στο χέρι των πολιτών που ψήφισαν αλλά και αυτών που δεν ψήφισαν είναι η τελική επιλογή την επόμενη Κυριακή.
Η ενίσχυση της αποκέντρωσης, αυξάνει τις ευθύνες μας, συλλογικές και προσωπικές, για τη βελτίωση της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ανάπτυξης των νησιών και της περιφέρειάς μας.
Εύχομαι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τα νησιά μας και σας καλώ όλες και όλους να δώσετε το παρόν την ερχόμενη Κυριακή στις κάλπες, για να ολοκληρωθεί η ΝΙΚΗ των πολιτών που πιστεύουν στη μεγάλη διοικητική αλλαγή  που φέρνει ο «Καλλικράτης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: