Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΙΠΟΤΑ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgu_5mTw_6ph4uVl-RsRpxPypRZgJQunjnJyZM1u8PNEJPlOpWRLXj6tohBGcYrvIBgRqgyfKjFj1HWazvm13A0JZNoxpR10aGZdrUQszgtXRA4muYBMyOyvhzZlfZT1KD1cDhS2mQFnh-B/s400/l_67691843c8a04511b479888d1dd8eeff.jpgΣε λίγες ώρες κλείνουν τα ψηφοδέλτια των συνδυασμών και κατατίθενται στο Πρωτοδικείο, ενώ τα επιτελεία των υποψηφίων τρέχουν μέχρι και την τελευταία ώρα για να κάνουν τις διορθώσεις και να κλείσουν τις λίστες. Μυστικές επαφές και συναντήσεις γίνονται μέχρι και την τελευταία ώρα.Καιρός λοιπόν να τελειώνουμε και με αυτην την ιστορία και να περιμένουμε απο αύριο Δευτέρα επιτέλους να δούμε τι θα παρουσιάσουν με τα προγράμματα τους στους ψηφοφόρους.Το κακό είναι πάντως πως αυτή η εκλογική αναμέτρηση έχει τις χειρότερες επιλογές προσώπων από όλους τους δημοτικούς και περιφερειακούς συνδυασμούς αφού αποτελείται από πάρα πολλές "γλάστρες", μιας και η επιθυμία υποψήφιων για υποψήφιοι έπεσε στο κενό από την αναζήτηση που έκανε οι επικεφαλείς των συνδυασμών.
Βέβαια αυτό θα διαπιστωθεί και άυριο που θα γίνει και η επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων.
Ενώ πολλοί περίμεναν και εδώ στη Σάμο ότι θα έρθει ένα ρεύμα ανανέωσης σε νέα πρόσωπα και η παλιά "σκουριασμένη" στρατιά πολιτικών θα απέλθει σιγά - σιγά από τα κοινά του τόπου, τελικά τελικά βλέπουμε να πάιζει σημαντικό ρόλο και σε αυτή την εκλογική διαδικασία.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ...!
Κανέις βέβαια δεν λέει πως αυτή τη φορά φταίνε οι παλιοκομματικοί.
ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ φταίει η ίδια η κοινωνία που σε αυτή την μεγάλη πρόκληση να πάρει τις τύχες του τόπου στα χέρια της....αυτή τη φορά, κάνει στην άκρη και δηλώνει απούσα.
Γι' αυτό και μόνο τον λόγο, εμείς έχουμε να πούμε πως θα πρέπει να πάψει αυτή η καραμέλα από εδώ και στο εξής κάποιων που έλεγαν ότι "δεν μας αφήνουν οι παλαιοκομματικοί και ο γέροι".
Δυστυχώς απέδειξαν ότι και οι ίδιοι δε θέλουν την ανάπτυξη του τόπου τους!
 
 Η Σάμος για άλλη μια φορά μένει πίσω στις εξελίξεις...και φταίει η ίδια η κοινωνία!

3 σχόλια:

paleoka είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
paleoka είπε...

Μηπως κανετε καποιο λάθος? 42 άτομα που δεν εχουν ξαναασχοληθεί με την πολιτική, νέοι και οι περισσότεροι δεν είχαν σχέση ουτε καν με κόμματα, κατεβαίνουν στις Δημοτικές Εκλογές για την Σαμο και την τοπική της αυτοδιοίκηση με την ΥΠΟΤΕΙΝΟΥΣΑ...αρα τα αντανακλαστικά του Σαμιώτικου κόσμου είναι εδω,υπάρχουν.

Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ είπε...

Αν το δείτε μαθηματικά είναι το 0,001%.
Αν αυτό το ποσοστό ικανοποιεί τότε μένουμε εκεί.