Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει με τους λιμενικούς...!

Κανείς δεν ξέρει πόσο θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση με τους ανθρώπους του λιμενικού σώματος, αφού η κυβέρνηση (και η προηγούμενη) συνεχίζει να τους έχει με την στάση της στο περιθώριο!
Φυσικά όταν έρθει η ώρα (και ήρθε) θα ζητήσει τη ψήφο τους, ώστε να συνεχίσει το θεάρεστο έργο της, αντιμετωπίζοντας τους, σαν παρακατιανούς!


Όπως συμβαίνει και στην υπόλοιπη Ελλάδα έτσι και εδώ στη Σάμο, συνεχίζουν να υπάρχουν λιμενικοί όπου βάζουν από την τσέπη τους και πληρώνουν τα φάρμακά τους και κανείς δεν αναρωτιέται πως αυτοί οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να αντέχουν αυτή την κατάσταση.
Απ' όσο γνωρίζουμε, υπάρχουν οικογενειάρχες που έχουν να πάρουν τα χρήματά τους από τον ασφαλιστικό τους φορέα και πάνω από 3 χρόνια!!!


Υπάρχουν λιμενικοί όπου παίρνοντας τη μετάθεσή τους σε αυτό το ακριτικό νησί, κάνοντας την μετακόμιση (για να φέρουν εδώ την πραμάτεια τους και την οικογένεια) πλήρωσαν μέχρι και 2000 €.
Έχουν περάσει ακόμα και 18 μήνες χωρίς ακόμα να πάρω αυτά τα χρήματα που δικαιωματικά τους ανήκουν...!!!


Και όχι μόνο αυτό, ήρθε και το σοσιαλιστρικό ΠΑΣΟΚ και για χάρη των κλεφτών και των λωποδυτών (της Ν.Δ. όπως ισχυρίζεται) τους κάνει και περικοπές στους μισθούς τους.


Εύγε σας κύριοι!!!


Περάστε από τον πάγκο να πάρετε ψήφο...!

Δεν υπάρχουν σχόλια: