Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Ολυμπιακό Στάδιο Κότσικα...! Μετά το γκαζόν θα τοποθετηθούν και οι κερκίδες!

Να δούμε ποιοι πολιτικοί θα πάνε στα εγκαίνια να κόψουν την κορδέλα...!

Χωρίς να υπολογίζει κανέναν, ούτε τις υπηρεσίες, ούτε τις αντιδράσεις των πολιτών και με μοναδικό του επιχείρημα την Δεσποτική του "Ασυλία" ο Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας & Φούρνων κ. Ευσέβιος συνεχίζει τις εργασίες του στην περιοχή του Κότσικα...!
Χωρίς επίσης να έχει καμία περιβαλλοντική μελέτη, έχοντας διακοπή εργασιών από την Πολεοδομία Σάμου, έχοντας δεχθεί πρόστιμο, από τον Νομάρχη Σάμου 1500 € και γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια ακόμα και τον επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Ρακιντζή τοποθέτησε σε χώρο που προσπαθεί να παρουσιάσει ως χώρο αθλοπαιδιών, τεχνητό χλοοτάπητα!
Ο "Ευσέβιος ο Μπουλντοζιέρης" (σύμφωνα με δημοσιεύματα) σε λίγο καιρό θα καλέσει τις αρχές του τόπου και θα τους ζητήσει να κόψουν την κορδέλα για να εγκαινιάσει αυτό το έκτρωμα που έφτιαξε, χωρίς να υπολογίζει καν την περιβαλλοντική καταστροφή που δημιούργησε!


Εμείς θα περιμένουμε να αποθανατίσουμε αυτή την στιγμή που ο Νομάρχης, ο Βουλευτής, ο Δήμαρχος ή οποιοσδήποτε άλλος θα θελήσουν να κόψουν την κορδέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: