Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Οι ευθύνες του κ. Διακογιάννη, του κ. Σκιαδά και του Φίλιππα Πετρούσκα είναι μεγάλες.

Πριν από 2 1/2 μήνες περίπου ήρθε μια 2η θυγατρική εταιρία (Επίγειος) και ξεκίνησε να εκτελεί εργασίες για το αποχετευτικό δίκτυο στην περιοχή του Κατσουνίου.
Παρόλο που όλοι είχαν την άποψη πως το έργο δεν έχει μέλλον και πως όλα αυτά που γίνονται είναι για τα μάτια του κόσμου, τελικά αποδείχθηκε στην πράξη από τις εργασίες ότι κάποιοι κάτι κρύβουν ή κάποιοι άλλοι προστατεύουν τον εργολάβο για τους δικούς τους λόγους.
Τελικά καλύφθηκαν μόλις 100 μέτρα στην οδό Κουντουριώτη και όπως φαίνεται ένα τόσο μεγάλο έργο τινάζεται στον αέρα!
Για πάνω από 1 χρόνο ο υπεύθυνος έμμισθος (2800 €) τεχνικός σύμβουλος του Δήμου Βαθέος κ. Γ. Διακογιάννης αντιμετωπίζει το θέμα αυτό με μια απίστευτη ελαφρότητα, σπάζοντας τα νεύρα των πολιτών, ενώ ο προϊστάμενος των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου κ. Σκιαδάς φαίνεται ανίκανος να διαχειριστεί ένα τόσο σημαντικό έργο!
Από την άλλη τέλος, ο πολιτικά υπεύθυνος την εξέλιξης αυτής είναι ο Δήμαρχος Βαθέος κ. Πετρούσκας.
Θα πρέπει ξεκάθαρα να πούμε πως είναι και οι τρεις υπεύθυνοι και θα πρέπει να απολογηθούν (ο καθένας από την μεριά του) για την κατάντια και το χάλι που παρουσιάζει η πόλη της Σάμου!


Είναι ένα έργο ΣΚΑΝΔΑΛΟ...!

Δεν υπάρχουν σχόλια: