Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Νέο Δ.Σ. του συλλόγου "Νησί-Αγ. Παρασκευή-Γαλάζιο-Ασπροχόρτι"...άραγε με τις ίδιες θέσεις για το περιβαλλοντικό ΕΓΚΛΗΜΑ στον Κότσικα;

Μετά τις τελευταίες πρόσφατα αρχαιρεσίες που έγιναν στον Πολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο "Νησί - Αγ. Παρασκευή - Γαλάζιο - Ασπροχόρτι" το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε είναι το εξής:

Πρόεδρος: Χρήστος Κρόκος
Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Συρρής
Γραμματέας: Μιχάλης Βογιατζής
Ταμίας: Κωνσταντίνος Δανάμπασης
Μέλος: Βασιλική Τσιγαρίδα

Τα μέλη του συλλόγου τίμησαν τους υποψηφίους "σταυρώνοντας" με 41 ψήφους τον κ. Κρόκο, με 40 ψήφους τον κ. Συρρή, με 39 ψήφους την κα Τσιγαρίδα, με 39 ψήφους τον κ. Βογιατζή, με 32 ψήφους τον κ. Δανάμπαση, με 31 ψήφους τον κ. Κουλούρη Β. και με 27 ψήφους τον κ. Κουλούρη Γ. 


Τους ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στη νέα τους προσπάθεια και ελπίζουμε να μην έχουν την ίδια άποψη που διαβάσαμε στις αρχές της χρονιάς σε τοπική εφημερίδα πως "....για το θέμα της καταστροφής στον Κότσικα η δυνατότητα παρέμβασης ήταν και είναι μηδαμινή δεδομένου ότι έγινε σε ιδιωτική έκταση ιδιοκτησίας της Μητρόπολης Σάμου" !!!!!!!!!!


Είναι σαν να λέμε π.χ. ότι η Μητρόπολη αύριο το πρωί μπορεί να τοποθετήσει μια πυρηνική κεφαλή στον Κότσικα και ο σύλλογος να μην έχει δυνατότητα παρέμβασης. 
Τουλάχιστον αστείο ως επιχείρημα.

Ευχόμαστε επίσης πως ο επανεκλεγείς πρόεδρος του συλλόγου θα εντείνει τις προσπάθειές του να φτάσει το Ίντερνετ επιτέλους και στην περιοχή του, μιας και η θέση εργασίας του, παίζει σημαντικό ρόλο στο πρόβλημα αυτό.

Όπως επίσης ευχόμαστε ο πρόεδρος και το υπόλοιπο νέο Δ.Σ. να έχουν τώρα την ικανότητα να φέρουν στην περιοχή τα Ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια, μιας και μέχρι τώρα όσοι επισκέπτονται ή μένουν στη περιοχή ανοίγοντας του δέκτες τους, απολαμβάνουν τουρκικά τσιφτετέλια και άλλους καρσιλαμάδες! 
Εκτός και αν η τουρκόφιλη πολιτική του Δήμου Βαθέος και του Νομάρχη κ. Κάρλα τους έχει επηρεάσει τόσο πολύ και θέλουν να βρίσκονται αλληλέγγυοι σε αυτή την πολιτική.

Πολλά τα προβλήματα για τις 35 περίπου οικογένειες που ζουν εκεί αλλά και για όσους επιλέγουν τον πανέμορφο αυτό τόπο τα καλοκαίρια.
Πολίτες που θέλουν να τους αντιπροσωπεύει ένας ΔΥΝΑΤΟΣ και ΙΚΑΝΟΣ σύλλογος που δεν έχει εκλεγεί μόνο για τους ΧΟΡΟΥΣ και τα ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ.
Είμαστε σίγουροι ότι έχουν εκλεγεί για πολύ καλύτερα πράγματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: