Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Ερωτήματα που χρειάζονται ΑΜΕΣΑ απάντηση...από τον Δήμο Βαθέος!

Πριν από λίγες ημέρες δεχθήκαμε ανώνυμη καταγγελία σχετικά με κάποιες διαδικασίες που έγιναν και αφορούν τα εθελοντικά πυροσβεστικά κλιμάκια στην επικράτεια του Δήμου Βαθέος.
Η αλήθεια είναι ότι στις ανώνυμες καταγγελίες (και λογικό είναι) δεν δίνουμε ιδιαίτερη βάση αφού συνήθως είναι κακοπροαίρετες και συνήθως έχουν ως στόχο να βλάψουν αυτόν που καταγγέλλουν.
Όμως στη πορεία και ψάχνοντας τις καταγγελίες αυτές, προέκυψαν σημαντικά ερωτήματα που θέλουν ΑΜΕΣΗ απάντηση από τον δήμο Βαθέος.


Οι καταγγελίες ανέφεραν πως πριν από 2 χρόνια (2008) ο Δήμος Βαθέος είχε υποσχεθεί πως θα κατασκευάσει στέγαστρα για τα πυροσβεστικά κλιμάκια ώστε να μην είναι εκτεθειμένα τα οχήματα στις άσχημες καιρικές συνθήκες.
Μάλιστα τότε είχαν αγοραστεί τα σχετικά υλικά (λαμαρίνες, σωλήνες κ.α.) για τον σκοπό αυτό και την κατασκευή τους και μάλιστα έχουν κοπεί σχετικά τιμολόγια.
Κάνοντας μια σχετική δημοσιογραφική έρευνα για το θέμα αυτό διαπιστώσαμε πως δεν έχουν κατασκευαστεί τέτοια στέγαστρα πουθενά και τα πυροσβεστικά οχήματα εξακολουθούν να παραμένουν εκτεθειμένα στις άσχημες καιρικές συνθήκες (ιδιαίτερα τον χειμώνα).

Μιλώντας με πυροσβέστες του εθελοντικού πυροσβεστικού  κλιμακίου Αμπέλου Σταυρινήδων έμειναν έκπληκτοι με αυτό που τους γνωστοποιήσαμε και μάλιστα μας είπαν πως τα αυτοκίνητα εξακολουθούν να βρίσκονται εκτεθειμένα στο πάρκινγκ της Αμπέλου, παρόλο που έχουν ζητήσει να κατασκευαστεί στέγαστρο.


Θα πρέπει να μας απαντήσουν οι υπεύθυνοι του Δήμου Βαθέος που χάθηκαν στον δρόμο τα υλικά της κατασκευής αυτών των στεγάστρων και αν κατέληξαν σε κάποια ιδιοκτησία για άλλο σκοπό!


Ποιος ο λόγος να βρίσκονται τα αυτοκίνητα που κοστίζουν μια ολόκληρη περιουσία εκτεθειμένα στις άσχημες καιρικές συνθήκες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: