Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Απάντηση του Αντιδημάρχου Βαθέος κ. Θοδωρή Κοχλιού για το θέμα των στεγάστρων.

Αγαπητή ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ
 
Απαντώντας στο από 18 Σεπτεμβρίου 2010 δημοσίευμα σας σχετικά με <<ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΒΑΘΕΟΣ>>σχετικά με ανώνυμη καταγγελία που αφορά διαδικασίες προμήθειας υλικών για  τα εθελοντικά πυροσβεστικά κλιμάκια στην επικράτεια του Δήμου Βαθέος σας γνωρίζω τα εξής:
 
Οπως αναφέρει το δημοσίευμα σας πριν από 2 χρόνια το 2008 ,την χρονιά αυτή επί θητείας μου ως Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Βαθέος ημουν υπεύθυνος των εθελεντικών  κλιμακίων του Δήμου.
 
Μετά από πρόταση μου στο Δημοτικό Συμβούλιο υιοθετήθηκε η άποψη μου και τα εθελοντικά κλιμάκια απέκτησαν  νομική υπόσταση ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου.
Σαν Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου είμαστε υποχρεωμένοι να εγκρίνουμε εργασίες η δαπάνες των εθελοντικών κλιμακίων αφού πρώτα εγκριθούν από το Δ.Σ των εθελοντών πυροσβεστών.
 
Η σχετική δαπάνη έγινε κατ εντολή του Δημάρχου Βαθέος και υλοποιήθηκε
 
Μετά από ενημέρωση που είχα από τον  νυν υπευθύνου κ.Γιάννη Καπνιά ,μετά από 'ελεγχο που πραγματοποίσε ανακάλυψε ότι οι λαμαρίνες και ορισμένα άλλα υλικά δεν ευρέθησαν και δεν παραδόθηκαν στον ίδιο ποτέ.
 
Σας γνωρίζουμε ότι το μοναδικό τιμολόγιο που έχει εκδοθεί από τον Δήμο αφορά υλικά για ένα στέγαστο της περιοχής.
Το τιμολόγιο εκόπη από της επιχείρηση του κ.Τσαρδούλια στις 24.8.2008 προς τον  Δήμο Βαθέος, και αφορά το ποσόν των 989,540 ευρώ. Το αίτημα προς τον Δήμο υπεβλήθη από τον Εθελοντικό κλιμάκιο Αγίας Παρασκευής στις 18.2.2008 και το υπογράφει η ομάδα των εθελοντών της Περιοχής.
 
Σχετικά με το δημοσίευμα σας που αφορά το κλιμάκιο Σταυρινήδων σας γνωρίζουμε ότι ούτε πυροσβεστικό όχημα έχουν οι Σταυρηνήδες αλλά και ούτε εθελοντική ομάδα.
Λαμβάνοντας υπόψη την παρατήρηση σας σχετικά με την 'ελλειψη στεγάστρου στην Άμπελο θεωρούμε ότι η πρόταση σας είναι θετική και θα απασχολήσει σύντομα το Δ.Σ των  εθελοντών Πυροσβεστών.
Αναφερόμαστε για το εθελοντικό κλιμάκιο της Αγίας Παρασκευής διότι εκεί παρουσιάστηκε το πρόβλημα
 
Σας ευχαριστώ θερμά για το δικαολογημένο ενδιαφέρον σας
Ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος των Εθελοντών Πυροσβεστών του Δήμου Βαθέος
Θεόδωρος Κοχλιός 

"Σαμιακή ΓΝΩΜΗ" Πολύ σύντομα θα ΔΙΑΠΙΣΤΏΣΕΤΕ αν είναι έτσι τα πράγματα....!

Δεν υπάρχουν σχόλια: