Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Επιστολή στο ιστολογιό μας του κ. Γεώργιου Χατζημιχάλη.

Σημείωση: Το e-mail αυτό ήρθε από την διεύθυνση της αδελφής του κ. Χατζημιχάλη, Άννας - Μαρίας "Anna Maria Chatzimichali"
 
"Αγαπητέ Κε Γαρυφάλλου
 
Πριν από λίγο πληροφορήθηκα από φίλους για το δημοσίευμα σας στο οποίο αναφέρεστε σε μένα και την οικογένεια μου.
θα περίμενα από έναν έγκριτο δημοσιογράφο όπως εσείς να ρωτήσετε την άποψη μου ή τουλάχιστον να με ενημερώσετε πριν δημοσιεύσετε το άρθρο σας αφού επρόκειτο να αναφερθείτε στο όνομα μου αλλά εσείς προτιμήσατε να μην κάνετε τίποτα από τα δύο.
θα ήθελα να σημειώσω στο σημείο αυτό ότι είναι η πρώτη φορά που σχολιάζω στο blog ας και εύχομαι και η τελευταία. ο μόνος λόγος που σχολιάζω είναι η αποκατάσταση την αλήθειας για τους αναγνώστες σας και μόνο. επίσης να σημειώσω ότι δεν σας γνωρίζω προσωπικά και φαντάζομαι πως ούτε και εσείς.
λυπάμαι πολύ αλλά η πλειοψηφία των όσων αναφαίρετε είναι αναληθή και κακοήθη ενώ η αλήθεια έχει εντελώς διαστρεβλωθεί.
προς αποκατάσταση της αλήθειας λοιπόν έχω να σας πω τα εξής:
το Σάββατο το μεσημέρι ήμουν στο συγκεκριμένο κατάστημα μαζί με φίλους και διασκεδάζαμε. σχολιάζοντας και πειράζοντας ο ένας τον άλλον σε κάποια στιγμή πέρασε πεζός ο Κος Νέγρης.'Επειδή έτυχε να τον προσέξω σε κάποια στιγμή κοντοστάθηκε και μας κοίταξε επίμονα όμως φυσικά κανείς δεν έδωσε σημασία.
Μετά από λίγα λεπτά το βλέπω να έρχεται και να σταθμεύει το αυτοκίνητο του ακριβώς έξω από το μαγαζί όπου καθόμασταν, ανοίγει το παράθυρό του συνοδηγού και αφού είδε καλά ποιοι ήμασταν, μας έδειξε με το χέρι του και είπε δυνατά: κοιτάξτε κάτι μαλ...κες προφανώς διότι με κάποιον ή κάποιους από την παρέα είχε προηγούμενα. εννοείται βεβαίως πως αυτό το άκουσε όλο το μαγαζί
φυσικά όλοι ενοχληθήκαμε και ο Κος Μιχαήλ βγήκε έξω ζητώντας του το λόγο. Ο κός Νέγρης επιβεβαίωσε ότι αναφέρονταν σε εμάς και φυσικά(είχε κάθε λόγο) ο Κος Μιχαήλ του επετέθη μπαίνοντας στο αυτοκίνητο από τη θέση του συνοδηγού. άμεσα έτρεξε πίσω του ο Γαμπρός μου , Νίκος Μυτιλέκας και συγκράτησε τον Κο Μιχαήλ από το να χτυπήσει τον Κο Νέγρη. επίσης αλλα 2 παιδιά έτρεξαν και συγκράτησαν τον Κο Μιχαήλ. ο Κος Μυτιλέκας στη συνέχεια αφού είχε απομακρυνθεί ο Κος Μιχαήλ παρότρυνε τον Κο Νέγρη να φύγει από το σημείο για να εκτονωθεί η κατάσταση. ότι δηλαδή θα έκανε κάθε λογικός άνθρωπος. ο Κος Νέγρης αρνήθηκε να φύγει για λίγο και επέμενε να καλέσει την αστυνομία. ο Κος Μυτιλέκας δεν έφερε καμία αντίρρηση σε αυτό και εξακολούθησε να παροτρύνει τον Κο Νεγρη να φύγει. σε καμία στιγμή όμως δεν τον απείλησε , δεν τον έβρισε ή τον προπηλάκισε. το μόνο που του έλεγε ήταν να φύγει προκειμένου ο Κος Μιχαηλ να ηρεμήσει διότι ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Αυτό το λέω με πάσα ειλικρίνεια διότι ήμουν δίπλα του και τον άκουγα.
Στη συνέχεια ο Κος Νέγρης έφυγε και μετά από λίγο ήρθαν οι αστυνομικοί και τους εξηγήσαμε τι ακριβώς είχε συμβεί.Εννοείται φυσικά πως όταν ήρθε η Αστυνομία όλη η παρέα ήταν εκεί και κανείς δεν είχε φύγει. Μας ζητήθηκε να πάει κάποιος στο τμήμα προκειμένου να δοθούν αμοιβαίες εξηγήσεις και να λυθεί η παρεξήγηση κι έτσι κι έγινε.
πήγα εγω στο τμήμα μιας και είχα δει όλο το περιστατικό. εκεί ο Κος Νέγρης επέμενε να δει τον άνθρωπο που του επιτέθηκε. Ήρθε λοιπόν ο Κος Μιχαηλ και μετά από τις αμοιβαίες εξηγήσεις αλλά και την συγνώμη εκατέρωθεν και αφού δώσαμε όλοι τα χέρια παρουσία Αστυνομικών συμφωνήσαμε ότι το επεισόδιο θεωρείται λήξαν. Να σημειώσω επίσης πως ο Κος Νέγρης δεν ζήτησε να έρθει κανείς άλλος στο τμήμα.
δυστυχώς όμως χθες διαπιστώσαμε ότι η παραπάνω συμφωνία ήταν μόνο από την πλευρά μας.
 
αυτά είναι τα γεγονότα και υπάρχουν αρκετοί μάρτυρες που είδαν ακριβώς τα ίδια πράγματα.
Τα συμπεράσματα τώρα
  • Ο Κος Νέγρης Μας έβρισε χωρίς λόγο
  • Ο Κος Μυτιλέκας αλλά και άλλοι από την παρέα προστάτεψαν τον Κο Νεγρη από βέβαιο ξυλοδαρμό και σε καμία περίπτωση δεν του επιτέθηκαν αναίτια και αλήτικα όπως αναφέρετε στο άρθρο σας. Μάλιστα ο Κος Μυτιλέκας λόγω και της ιδιότητας του προστάτεψε τον πολίτη Κο Νεγρη όπως θα έκανε αν ήταν σε υπηρεσία.
  • Ο Κος Μιχαήλ επετέθη στον Κο Νεγρη αλλά σε καμία περίπτωση αναίτια και αλήτικα αφού ο Κος Νεγρης μας πρόσβαλε.
  • Κανεις δεν κρύφτηκε ή εξαφανίστηκε
  • Στη συμπλοκή μεταξύ του Κου Νέγρη και Κου Μιχαήλ και των δύο σκίστηκαν οι μπλούζες από τα αλληλοτραβήγματα
  • στην Αστυνομία δεν έγινε καμία προσαγωγή αφού όσοι πήγαμε , το κάναμε οικειοθελώς.
  • στην Αστυνομία δεν πήγα εγώ προσωπικά για να καλύψω κάποιον ή κάποιους αλλά γιατί μου το ζητήθηκε από τους Αστυνομικούς.
  • Αν είμασταν μεθυσμένοι όπως γραφετε τότε γιατί οι Αστυνομικοί που μας είδαν και μίλησαν μαζί μας, που είναι και οι πλεον ειδικοί δεν διαπίστωσαν κάτι τέτοιο
αυτό που δεν καταλαβαίνω εγώ προσωπικά είναι γιατί στο άρθρο σας αναφέρετε την ιδιότητα του πατέρα μου αλλά και την αδερφή μου αφού κανείς από τους δύο δεν ήταν παρών οπότε και άσχετοι με την υπόθεση. Αν με αυτό το τρόπο προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις για μένα και την οικογένεια μου να είστε σίγουρος πως δεν το πετυχαίνετε
 
σας παρακαλώ λοιπόν για την αμεση αποκατασταση της αλήθειας και βεβαια είμαι στην διαθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνυση
 
Με Τιμή
Χατζημιχάλης Εμμ. Γεώργιος"
 
Σε λίγο η δική μας άποψη....

Δεν υπάρχουν σχόλια: