Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Απάντηση στον κ. Γεώργιο Χατζημιχάλη.

Αγαπητέ κ. Χατζημιχάλη.


Κατ' αρχήν να σας ευχαριστήσουμε για τα καλά σας λόγια και για τον ευγενικό σας τρόπο, στην κατάθεση των απόψεών σας στο ιστολόγιό μας.
Θα έπρεπε να φανταστείτε πως στην δουλειά μας, για κάθε άρθρο που γράφουμε είναι φύση αδύνατον να ενημερώνουμε, όλους όσους εμπλέκονται έμμεσα ή άμεσα με το άρθρο και γι' αυτό είμαστε ανοιχτοί, σε κάθε απάντηση που μπορεί να δώσει η "εμπλεκόμενη" πλευρά.
Όπως επίσης, όταν σε μια παρουσίαση ενός θέματος υπάρχουν αυτά τα στοιχεία που εμείς κρίνουμε ότι είναι αρκετά για την παρουσίασή του, τότε αναλαμβάνουμε και την ευθύνη των όσων γράφουμε.


Στην δική σας περίπτωση ισχυρίζεστε κάποια πράγματα από την δική σας πλευρά και λογικό είναι γιατί όταν μια τέτοια υπόθεση περιλαμβάνει μέσα τα στοιχεία, "εξύβριση", "χειροδικία", "ένστολος", "πολιτικό πρόσωπο" κ.α., τότε είναι ανθρωπίνως αδύνατον, να παραδεχθεί κάποιος ότι παρανόμησε.
Άρα, ανθρώπινα σας καταλαβαίνουμε σε ποια θέση βρίσκεστε.


Επειδή μας "κατηγορείτε" πως προσπαθούμε να δημιουργήσουμε εντυπώσεις με όσα γράφουμε, να σας αναφέρουμε σχετικά με την εμπλοκή των ονομάτων της αδελφή σας και του πατέρα σας στο σχετικό μας άρθρο, ότι δημοσιογραφικά είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Επαναλαμβάνουμε πως το όνομα κ. Μυτιλέκας  (γαμπρός σας) μας δημιουργεί συνειρμούς, αφού είναι σύζυγος της αδελφή σας, που δουλεύει στη Νομαρχία Σάμου και παλιότερα έχει συναδελφικά συνυπάρξει με την σύζυγο του  κ. Μιχαήλ, κα Τσαπαρίκου, σε εκθέσεις που συμμετείχε με περίπτερο η Νομαρχία Σάμου.
Πέραν του ότι είναι και λιμενικό όργανο και πάρα πολλές φορές, μας έχει απασχολήσει δημοσιογραφικά η υπηρεσία του.


Θα μπορούσε να μας απασχολήσει και το δικό σας όνομα στην υπόθεση αυτή, αλλά λίγο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον έχει τώρα για εμάς. 
Μπορεί βέβαια να μας απασχολήσει σε μελλοντικό χρόνο, όταν όπως ακούμε, αποφασίσετε να δημοσιοποιήσετε την πρόθεσή σας να κατεβείτε ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του κ. Θάνου.
Τότε πράγματι θα έχει ενδιαφέρον.
Του δε πατέρα σας (αξιολογότατο ως άτομο) το όνομα, είχε ΠΟΛΥ ενδιαφέρον διότι πέραν της ιδιότητας του δημοτικού συμβούλου έχει και την ιδιότητα του Προέδρου του ΔημοτικούΣυμβουλίου.


Όλα αυτά (συνειρμούς, ονόματα, εκλογές, δημοτικοί σύμβουλοι κ.α.) τα εκθέτουμε στο αναγνωστικό κοινό μας, διότι θα πρέπει ο ψηφοφόρος για ηθικούς κυρίως λόγους να γνωρίζει τι κοινωνική θέση και υπόσταση έχει αυτός και η οικογένεια... του κάθε πολιτικού προσώπου.
Και επειδή ίσως σας ξενίσει αυτό που σας λέμε σας παραπέμπουμε στα προεκλογικά φυλλάδια πολλών υποψηφίων που αναφέρουν μέσα ουκ ολίγα για την οικογένειά τους και την βιογραφία της!

Τώρα δε θα μπούμε στις λεπτομέρειες που αναφέρετε στην επιστολή σας, γιατί ο κόσμος που μας ξέρει όλους, να είστε σίγουρος καταλαβαίνει τι ακριβώς έχει γίνει, όπως και είναι σίγουρος πως μέσα από την εμπειρία μας, ποτέ δεν θα κάναμε το λάθος να αδικήσουμε και να εκθέσουμε πρόσωπα και καταστάσεις.


Να είστε σίγουρος ότι τα γεγονότα είναι ακριβώς όπως τα γράφουμε και ας ήσασταν και μπροστά!
Εδώ τίποτα δεν γράφετε τυχαία και θα το αποδείξει το ρεπορτάζ που συνεχίζετε.


Εμείς ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ σε αυτά που γράφουμε και κοιτάξτε να σώσετε τον γαμπρό σας που θα έπρεπε εκ των προτέρων να του έχετε μάθει, ότι έχει σύζυγο που εργάζεται στη Νομαρχία Σάμου, πως έχει πεθερό που είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βαθέος και ΤΕΛΟΣ είναι αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος!


Έπρεπε να του έχετε μάθει δηλαδή ότι δεν πρέπει να εκθέτει την οικογένειά του και πόσο δε, να μην σηκώνει το χέρι του σε δημοσιογράφο, γιατί αν δεν έχετε καταλάβει, δημοσιογράφος σημαίνει αυτός, που εκφράζει από αρχαιοτάτων χρόνων, την άποψη και φωνή των πολιτών.
Φανταστείτε αν δηλαδή, ήταν ένας πολίτης στη θέση του δημοσιογράφου τι θα του έκανε, αυτός ο ένστολος κύριος!


Τέλος κ. Χατζημιχάλη με όλη μας την συμπάθεια είτε έχετε δίκιο σε αυτά που γράφετε είτε όχι, ξεχάσατε με την λεπτομερή απάντησή σας να αναφέρετε κάτι πολύ σημαντικό για το Λιμενικό Σώμα!
Ότι δηλαδή ΠΟΥΘΕΝΑ ο κ. Μυτιλέκας δεν γνωστοποίησε την ιδιότητά του, σύμφωνα (αν ρωτήσετε και τον ίδιο θα σας πει) με την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ που είχε από τον νόμο!


Το ρεπορτάζ συνεχίζετε.... και σας ευχαριστούμε για το χρόνο που μας αφιερώσατε.


"Σαμιακή ΓΝΩΜΗ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: